Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
iki haftadir leao icin bir adim öndeyiz

ulan galiba yabancı sınırlaması 10+4 falan sadece bize uygulanıyor

ya ulan bizim ne ara derdimiz KANAT oldu

allahım delirecem

ya takıma bi tane u23 genç topu ayağında tutup al ver yapabilecek tarzda bi tane kanat oyuncusu getireceksin zaten BARIŞ SANE'nin arkasında bekleyecek gerekirse oynayacak

şu takımın merkezi problem 3 senedir ya ulan kalkıp 40-50 milyon bonservis LEAO MALINA vermek nedir

LEAO bomboş bi topçu ya
Sığıra anlatsak anlardı 2 yılda. Bütçenin %90'ını, hatta %99'unu orta saha için kullanacaksın. Sara kalıyorsa 2 tane yüksek kalite orta saha gerekli. Ama bunlar gidip bek veya kanat alır yine. Orta sahaya da ugocükwü.

dursun transferler nerede diye sorarak yanlış yaptık

asıl sorulması gereken

dursun paralar nerde olmalıydı

Sığıra anlatsak anlardı 2 yılda. Bütçenin %90'ını, hatta %99'unu orta saha için kullanacaksın. Sara kalıyorsa 2 tane yüksek kalite orta saha gerekli. Ama bunlar gidip bek veya kanat alır yine. Orta sahaya da ugocükwü.
OKAN BURUKta da sorun var. Leaoyu isterim alın diyor ki böyle işlere kalkışıyoruz. Adama göre ortasaha gereksiz bi mevki, 4 yılda fazlasıyla tecrübe ettik.

Bu sene tepkiyi susturmayi cok iyi becerdiler. Her transfer donemi kaotik geciyor ama buyuk bir tepki geliyor ve bazi aksiyonlar aliniyordu..

Bu sene umurlarinda bile degil adamlarin. Tepki cok hizli basliyor cok hizli bitiyor.

Dar kadro Okan hoca, 10 numaradan vaz geç 4-3-3 oyna paşa paşa.

Bu yönetimle okan hoca büyük nimetmiş onu anladım. Dünyadaki herhangi bir hoca olsa kaos olmama ve şampiyon olma ihtimali yok

Düşünüp duruyorum leaodaki bu ısrar ne? Ona vereceğin paraya kallavi bi 10 alırsın mesela diaz. Kanada genç bulmak en kolay iş
Leao tıpkı Osimhen gibi fırsat transferidir. İki sene önce Leao Galatasaray'a gelebilir dense, herkes güler geçerdi. Çünkü bir sonraki durağının Münih, PSG, Arsenal falan olacağı tahmin ediliyordu. Nasıl ki Osimhen'e kimse Napoli'den sonra Galatasaray ihtimali vermiyordu, Leao da öyle. Ayrıca bu ısrarın sebebi Barış olabilir. Çünkü her an gitme ihtimali var, yerine de Leao gibi tartışmaya kapalı bir isim peşinde koşulması anormal değil bence.

Geri
Üst Alt