Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Singo giderse, bize teknik bir sağ bek lazım. Malum defans ve ortasahamiz guncellenmedigi için oyun kurulumunu yine yapamayacaz. En azından marianomuz olsa süper olurdu.

Zaten onuda beceremeyecekse çiğ çiğ yenir. Ben ilgimiz olduğunu dusunmuyorum.
İlgimizi bilmem ama alabileceğimiz bir yete ek deüil bence. Çocuğun vücut koordinasyonu, yere basışı, bilek hareketleri, dribvlibg tarzı, fuleli adımları her şeyiyle ben baştan aşağı yeteneğim diye bağırıyor. O yetenekte birisinin bizim ligde işi yok. Çocuğun ayağından 4 kişi aynı anda basıp top alamıyor, Messi vari öylr bit vücut kontrolü, dengesi var ki iki hareketle hepsinin arasından çıkabiliyor. İlk çıktığı sene sorf kendisi için Porto maçı izleyen bir kitle vardı. Topu auağına aldığı gibi savunmayı kırmaya oynuyor. İzlemesi çok keyifli bir isim. Burada gel formayı ver o sorumluluk senin denilecek olgunlukta değil bence şu an ama o yetenek ile yapabilecekleri sınırsız

Leao gelsin de bi nefes alalım yauv sonrasına bakarız

Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

Leao-Batrakov Barış giderse de Can Uzun geri kalanı da yerli u23den tamamlamaca plan bu galiba

Falanfilenko, El Humus vs 60/70m istendiği yerde Leao'yu alır kaçarım..

10 numara transferi bundan bağımsız olmalı zaten. Çık bir sağ bek'ten al yine pişmiş 10 numaranı

Burhan tweet atar şimdi 😀 Leao geliyo ve Musiala ve Martinelli de yoldalar şeklinde kankslar yav 😀

Geri
Üst Alt