- 4 Ağustos 2009
- 91.023
- 72.447
- 5.358
Neyse en azından sengonun bir piyasası var. Clde sakatlanmadan 2 mac oynayabilirse bu sene borcunu oder seneye satarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah eyvah adamlar 40 m euro teklif etmiş.
Bunlarda para bitmez adamlar hem ırz düşmanını hem de Türk düşmanını aynı takımda buluşturup senelerin patlamasını yaşayacaklar.
üstüne td dindar isoBunlar bu senede olamazsa daha olmazlar.Sol kanatta da şeriatci var bu nasil bi karışim lanüstüne td dindar iso
Direk Bruno ile takas edek aması filan yok versinler Bruno'yu alsınlar Singo'yu görsünler hayrını.
Hepimiz Singo'yu sağ bekte hayal ediyoruz da hayal olarak kalıyor geldiğinden beri o güldürüyor beni. Kendime de gülüyorum bazen sağ beke yazınca. Sonra siliyorum.Bana niye guluyorsun ki? Sanki transferi ben yaptim
Saglam oldugu surece Sallai'nin onunde yer alir. Ama saglam kalabilecek mi kismi buyuk soru isareti tabii.
Ya hep söylüyorum genç oyuncu burda patlar uçar kaçar ilk ben buldum ben dedim demek için uğraşıyor burdakiler hangi u23 gelip uçup kaçmış .Aynı tayfa icardi içinde neler dedi. Adam geldi aşık etti ve gitti.
Sağ bek u23 dünyada 100lerce iyi adam var. Doue, boey bulduk misal, doue alamadık. 10 numara ve stoper u23 aramak saçmalık. U23 stoper büyük risk. Singo ve sallai fazla lüks ama planlama yok .Sol açık veya 10 numarayı illa birini U23 almaya çalışmak tam anlamıyla iş bilmemezliktir.
Singo veya Sallai'den çık (keşke ikisinden de çıksak..) rahatlat kendini arkadaş bu kadar mı düşünemiyor bu adamlar