Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.323
- 5.188
Öyle deme hocam kaymak gibi adamımAllah askina, senin nudeunu napalim yahu? Transfer lutfen olmasin mi dedirtmek istiyorsun yoksa?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle deme hocam kaymak gibi adamımAllah askina, senin nudeunu napalim yahu? Transfer lutfen olmasin mi dedirtmek istiyorsun yoksa?![]()
Kesinlikle katılıyorum renktas yani bunu nasıl düşünemiyorlar aklım almıyor. İster istemez sonra niyet sorguluyoruz işte taraftar olarakSağ bek u23 dünyada 100lerce iyi adam var. Doue, boey bulduk misal, doue alamadık. 10 numara ve stoper u23 aramak saçmalık. U23 stoper büyük risk. Singo ve sallai fazla lüks ama planlama yok .
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim için kıstas zaten lig maclari oynamış ve belli bir standartına göstermiş genç oyuncu her zaman iyidir. Milli takım çok yanıltıcı oluyor.Ya hep söylüyorum genç oyuncu burda patlar uçar kaçar ilk ben buldum ben dedim demek için uğraşıyor burdakiler hangi u23 gelip uçup kaçmış .
Aplus u23 buraya düşmez diğerleri de kupa maçında oynar gider scout oyunu oynamak hoşlarına gidiyor batrakov kim ?
Enciso kim başakşehir ayarında adamlar
İtalyan medyası yurt dışı transferlerde kulüplerin çıkarı için, oyuncuların 2 daha fazla kazanması için her şeyi yapıyor. O taraf Leao konusunda sürekli bir şey zırvalıyor. Bugün de Leao, Milan'da kalmaya yakın yazdılar. Leao ile Milan ilişkidi geçen sezon bitti, cümle alem biliyor satılacağını. 2 yıl ciddi maaş yükü var, Milan öyle ya da böyle satacak. Elleri Leao konusunda güçlü değil. O yüzden eğer gerçekten istiyorsak istediğimiz şartlara yaklaştırmalıyız onlarıAbdullah Kavukcu menajerler basina sizdiriyor taraftari kullanarak baski yaratmaya calsiiyorlar gibi bir aciklamasi muhtemelen biz Leao ile anlastik fb nin devreden cikmasini bekledik fb de devreden cikinca Leao icin tempo artirdik.
Nedim bet arttirdi hocam, barıştan fazla gol atarsa + essek gibi anirma var.
Yine sakatlanmış diye bir şey okudum.Neyse en azından sengonun bir piyasası var. Clde sakatlanmadan 2 mac oynayabilirse bu sene borcunu oder seneye satarız.
Hicbir italyan kulubunu yaklastirmazsin ama en azindan fiyat artiramazlar.İtalyan medyası yurt dışı transferlerde kulüplerin çıkarı için, oyuncuların 2 daha fazla kazanması için her şeyi yapıyor. O taraf Leao konusunda sürekli bit şey zırvalıyor. Bugün de Leao, Milan'da kalmaya yakın yazdılar. Leao ile Milan ilişkidi geçen sezon bitti, cümle alem biliyor satılacağını. 2 yıl ciddi maaş yükü var, Milan öyle ya da böyle satacak. Elleri Leao konusunda güçlü değil. O yüzden eğer gerçekten istiyorsak istediğimiz şartlara yaklaştırmalıyız onları
kaçıncı biradasın ahbaptransferde açıkçası epistemolojik kopuş yaşandığını düşünüyorum
Musiala u23 alabiliyormusunBenim için kıstas zaten lig maclari oynamış ve belli bir standartına göstermiş genç oyuncu her zaman iyidir. Milli takım çok yanıltıcı oluyor.
Katılıyorum renktaşLeao'nun kim oldugu dusunuluyor bilmiyorum da Greenwood'dan bu kadar cekinilen ligi yarar gecer. Tam anlamiyla yarar yani.