Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Salah'i alamadi diye şimdi küfür yiyen serdalın güncel mimik
1000054475.webp

Öyle deme hocam kaymak gibi adamım
Oyle diyince aklima geldi. Yillardan 2012, kaymak gibi adamim. Kiz pesinde kosuyoruz, cluba gittim. Iceride bir gariplik var. Erkeklerin hepsi bana bakiyor. Hep de gittigim bir club. Kadinlarla konusuyorum, hicbiri yuz vermiyor.

Megersem o gun Gay Night'mis. Barmen soyledi. Ben biri bana kaymadan hemen topukladim. Hey gidi hey. :D

Katılıyorum renktaş

Kaldı ki daha yeni Milan ile işim bitti burada yapabileceğim herşeyi yaptım diye açıklaması bile mevcut

Yani adam bu sezon resmen salmış durumda ve istatistikleri de bu u gösteriyor

Kısaca içinde CL olan yeni bir macera arıyor ve bizden daha uygunu zor bulunur

Ama yüzde yüz eminim ki Dursun ALMAZ, ALAMAZ leao'yu

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustad zaten gecen sezon yine 10 gol 10 asist bir sezon gecirse suan bizim takimin selamini bile almazdi adam. Dedigin gibi baska macera pesinde. Firsat transferi

Ben de alabilecegimizi dusunmuyorum ama bizim lige iyi manada acayip ters dusecek bir adam.

Hicbir italyan kulubunu yaklastirmazsin ama en azindan fiyat artiramazlar.
Paşa paşa yaklaşacak. Kendi tataftarları da bunu söylüyor zaten. Ciddi bonservis harcaması yapıyorlar ve yapacaklar da. Milan ile orta yol bulunur elbet. Milan hali hazırda berbat yönetilen bir kulüp zaten. 50m€ isityorlardı güya nakit, haftalarca tüm İtalyan basını bunu yazdı. Sonrasında kolay şartlara bağlı kiralama formulüne de negatif değiller demehe başladılar. Leao'nun o parayı getirme ihtimali yok bence, Milan'da kalma ihtimali de yok diye düşünüyorum. Hiksyenin en başı Ocak ayından itibaren Leao konusu incelenince durumunun özeti bu diyebiliriz

Nwakaeme bile neler yaptı bu ligde.. Leao affetmez

10 numara U23 düşünmek zorunda değilsin.. çık bir sağ bek'inden ve rahatla artık yaaa

Geri
Üst Alt