- 20 Mayıs 2019
- 10.921
- 10.524
- 1.473
hocan o işi beceriyor vallahi sezarın hakkı sezara emrah beysıır pressing yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocan o işi beceriyor vallahi sezarın hakkı sezara emrah beysıır pressing yaparız
4 gündür tık yokkaçıncı biradasın ahbap
Salah'i alamadi diye şimdi küfür yiyen serdalın güncel mimik
fatih hoca leao'yu bir kere bile izlememistir.Leao'yu almak demek fatih hocamın vasiyetini arzusunu içinde kalan ukdeyi yerine getirmek demektir, tek başına bu bile bu transferin neden olması gerektiğinin en büyük motivasyonu ve delilidir.
Ekli dosyayı görüntüle 330356
Oyle diyince aklima geldi. Yillardan 2012, kaymak gibi adamim. Kiz pesinde kosuyoruz, cluba gittim. Iceride bir gariplik var. Erkeklerin hepsi bana bakiyor. Hep de gittigim bir club. Kadinlarla konusuyorum, hicbiri yuz vermiyor.Öyle deme hocam kaymak gibi adamım
Ustad zaten gecen sezon yine 10 gol 10 asist bir sezon gecirse suan bizim takimin selamini bile almazdi adam. Dedigin gibi baska macera pesinde. Firsat transferiKatılıyorum renktaş
Kaldı ki daha yeni Milan ile işim bitti burada yapabileceğim herşeyi yaptım diye açıklaması bile mevcut
Yani adam bu sezon resmen salmış durumda ve istatistikleri de bu u gösteriyor
Kısaca içinde CL olan yeni bir macera arıyor ve bizden daha uygunu zor bulunur
Ama yüzde yüz eminim ki Dursun ALMAZ, ALAMAZ leao'yu
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Nedim V. Duran eksik oda gelmemesine dair kelle
Paşa paşa yaklaşacak. Kendi tataftarları da bunu söylüyor zaten. Ciddi bonservis harcaması yapıyorlar ve yapacaklar da. Milan ile orta yol bulunur elbet. Milan hali hazırda berbat yönetilen bir kulüp zaten. 50m€ isityorlardı güya nakit, haftalarca tüm İtalyan basını bunu yazdı. Sonrasında kolay şartlara bağlı kiralama formulüne de negatif değiller demehe başladılar. Leao'nun o parayı getirme ihtimali yok bence, Milan'da kalma ihtimali de yok diye düşünüyorum. Hiksyenin en başı Ocak ayından itibaren Leao konusu incelenince durumunun özeti bu diyebilirizHicbir italyan kulubunu yaklastirmazsin ama en azindan fiyat artiramazlar.
gelmez yav 5 + 45'lik kiralama teklifi sonrası milan ağza alınmayacak küfürler eşliğinde reddeder zaten@Nedim V. Duran eksik oda gelmemesine dair kelle
Dursun ÖzbekAbi bu Batrakovu izleyen oldu mu şimdi ciddi soruyorum
Ben izledimde boşver, burdaki yorumlara bakman yeterli, boklanıyorsa bilki 4*4lük topçuAbi bu Batrakovu izleyen oldu mu şimdi ciddi soruyorum