Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Sarı-kırmızı düşler sarar dört bir yanı,
Gözler yolda bekler o müthiş fırtınayı.
Tribünler tek yürek, inletir İstanbul’u,
Gel artık Leão, yaz bu şanlı romanı!

Sol kanatta rüzgâr gibi esip geçersin,
O gülüşünle rakipleri ipe dizersin.
Parçalı formayı sırtına geçirdiğin an,
Rams Park’ı gürleyen sesinle inletirsin.

Samba tadında çalımı atarsın içten,
Korkar savunmalar o seri yürüyüşten.
Metin Oktay’ın ruhu selamlar seni,
Aslan’ın kanadında doğar yeni efsane!

Cimbom’un ateşi yakar o sahaları,
Seninle süsleriz yine şampiyonlukları.
Dillere destan olsun bu büyük sevda,
Rafael Leão, bi’ gece ansızın gel Florya’ya!

Bana niye guluyorsun ki? Sanki transferi ben yaptim :D

Saglam oldugu surece Sallai'nin onunde yer alir. Ama saglam kalabilecek mi kismi buyuk soru isareti tabii.
Hepimiz Singo'yu sağ bekte hayal ediyoruz da hayal olarak kalıyor geldiğinden beri o güldürüyor beni. Kendime de gülüyorum bazen sağ beke yazınca. Sonra siliyorum.

Sağlam kalabilecek mi sorusunu da geçtim ben. Kalacağına dair en ufak bir şey göstermedi şimdiye. Sallai oynar o bekler.

Abdullah Kavukcu menajerler basina sizdiriyor taraftari kullanarak baski yaratmaya calsiiyorlar gibi bir aciklamasi muhtemelen biz Leao ile anlastik fb nin devreden cikmasini bekledik fb de devreden cikinca Leao icin tempo artirdik.

Leao övücez diye de Zaha yı boklamanın anlamı yok,

Abartmayın, herif gelirken TAA ları walkerları yatırıyordu

Aynı tayfa icardi içinde neler dedi. Adam geldi aşık etti ve gitti.
Ya hep söylüyorum genç oyuncu burda patlar uçar kaçar ilk ben buldum ben dedim demek için uğraşıyor burdakiler hangi u23 gelip uçup kaçmış .
Aplus u23 buraya düşmez diğerleri de kupa maçında oynar gider scout oyunu oynamak hoşlarına gidiyor batrakov kim ?
Enciso kim başakşehir ayarında adamlar

Sol açık veya 10 numarayı illa birini U23 almaya çalışmak tam anlamıyla iş bilmemezliktir.

Singo veya Sallai'den çık (keşke ikisinden de çıksak..) rahatlat kendini arkadaş bu kadar mı düşünemiyor bu adamlar
Sağ bek u23 dünyada 100lerce iyi adam var. Doue, boey bulduk misal, doue alamadık. 10 numara ve stoper u23 aramak saçmalık. U23 stoper büyük risk. Singo ve sallai fazla lüks ama planlama yok .

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao da 50 falan hikaye. 40 neti verene paket eder milan.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt