- 16 Haziran 2010
- 204.326
- 156.492
- 6.838
Ağustos ayına kadar relax yaklaşım gösterdim ama lig başlıyor haftaya artık sabrım kalmadı.Tatil rahatlatan bir sey olmasi lazim, tatildeyken daha gerginsin yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağustos ayına kadar relax yaklaşım gösterdim ama lig başlıyor haftaya artık sabrım kalmadı.Tatil rahatlatan bir sey olmasi lazim, tatildeyken daha gerginsin yav
Öyle kolay olmaz, 10-15 gün süründürürler gelse bile.Rafael Leao, Galatasaray'a imza atmak üzere! (Ferhat Kızıltaş)
Sus be finli ütopiksarayımızı da dostlarımızla paylaşamayacaksak bu forum neden var, perkele![]()
Gerceklesirse benim icin bizim sartlarda 9/10'luk bir operasyon olur.Batrakov
Leao
Beraldo
Dju
Can
Plan bu ama gerçekleşme ihtimali bence %3
Önce ön hattı halletmek gerek takım maç kazanamaz yoksa.galatasarayın 6 numarası ve stoper bölgesinde kara delik var ama muhtemelen kimse orayla ilgilenmiyor şu an
bindallı giymişLeao etek mi giymis?
Sane sirti dönük top kontrol edemiyor ne on numarasi
Oyun kurulumunda topu en son teslim edecegim oyuncu sane
Sane icin en iyi plan cizgi de oynamasi,kendi yari sahasina uzak
Normal. Maas skalasi pic oldu.Leao yaklaşık 11 milyon Euro maaş alacak Galatasaray'dan. (Ferhat Kızıltaş)
Geçtiğimiz sezon Osimhen'den sonra katkı olarak 3 kişi kimi yazarız desek biri net Sallai olurdu. Sezonun bir bölümüne kadar da sezonun oyuncusu deniyordu kendisine. Nedir bu oyuncuya garezin tam olarak?Sallai'den çıkılmıyor çünkü kanat için de alternatif görülüyor. Aynı Kaan'ın stoper, sağ bek düşünüldüğü gibi işte.
Şu genç çocuklar bile daha fazla katkı verir Sallai'den kanatta artık. Geçen sene gördük.
Bizim yonetim 50 den asagi vermez.Sürekli Leao ne kadar alacağı konuşuluyor peki Milan bizden ne kadar koparacak orası muamma?