Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.107
- 10.364
- 2.168
Uyku tutmuyorsa neyi tutacaksın UmudumYatağa yatıyorum takımın halini düşündükçe uyku tutmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyku tutmuyorsa neyi tutacaksın UmudumYatağa yatıyorum takımın halini düşündükçe uyku tutmuyor
Salihim sarı kırmızı top toplara hasret kaldıkUlen sarı kırmızı topları gördüm romasının da bilmem nesinin de
InsallahSingoyu sattu bunlar kesin demedi demeyin
Azizim nolmuş işler bi anda değişmiş kolibali molibali diyorlar kim bu yauvSalihim sarı kırmızı top toplara hasret kaldık![]()
Bilhassa Molibali gelirse buralar alev alır SalihimAzizim nolmuş işler bi anda değişmiş kolibali molibali diyorlar kim bu yauv
Transfer yağıyor aman Allahım noluyoruz
Galatasaray Karim Coulibaly ile anlaşmak üzere tekrar üstüne basa basa söylüyorum Leao'yu kiralayabilir. Can Uzun transferi Perşembe'den önce açıklanmaz ama Can Uzun takımın kaptanı olacak. Mora bitti, Mora Galatasaray'ın futbolcusu artık.
Hani abi haber? biri gidiyor diyor herkes arkasindan agit yakiyor. Kaynak? YokBAY ciddi ciddi gidecek gibi
Sabaha uykumuzu mu yoksa başka bir şeyi mi almış oluruz UmudumGene bi gecede 5 futbolcu aldık sabaha tek tek iptal haberi gelir