Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.532
- 3.037
- 1.148
1.10 da attigi gole bakin bu lavugu da isteyelim nasilsa alamicaz bu cocuk baya topcu o yuzden almayi beceremeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca geriden top cikaramadigimizi anlamadigi surece cani - batrakovu alsan neye yarayacak ? Biz 10 noyu topla rakip sahada bulusturmaliyiz..Bugun bruno gelse 6 no gibi top almaya gelecek geriye bu adamlar ceza alani cevresinde yapar asil isini..
Ne stoperler ne bekler ne orta sahalar su topu adam gibi cikarabilen biri yok.. Fas Milli takimi oyun kurma isini tamamen Mazraouiye birakmisti o yonlendiriyordu ilk toplari- İspanyada Rodri - Almanyada Kimmich ..Bizde 30-40 metreden Ugurcana pas atma hastaligi bitmedigi surece boktan oyun devam eder...
Takimin akan oyunda adam gibi golu yon yaw ya presle ya rakip hatasiyla ya duran topla ya bireysel gayretle soyle adam gibi set izleyemiyoruz..
Ben hoca olsam bu donem ilk is geriden topu cikaracak birini alirdim mevkiiden bagimsiz
Ts de sadece scouting ile şampiyon olunamayacağını anlayıp yıldız oyunculara yöneldi. Öyle güçlü bir ekonomileri var mı orası şüpheli işte.
Ne gibi renktaşOyuncular birbirleriyle oynamaktan bile sıkılmış olabilir ve transfer hala daha yok. Aldıkları Lesley ile ilgili de değişik Twitler karışıma çıkıyor varsa doğruluk payı çıkar kokusu.
Göya performansından memnun değilmişiz ve kontratı devredecek bir takım arıyormuşuz muhabbeti dönüyor.Ne gibi renktaş
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kocaeli dep sanirimbeyler bir şey soracağım
emin değilim o yüzden soruyorum
Osimhen'in oynayıp da kaybettiğimiz herhangi bir lig maçı yok di mi?
Kocaeli dep bu sene gecen sene jk depbeyler bir şey soracağım
emin değilim o yüzden soruyorum
Osimhen'in oynayıp da kaybettiğimiz herhangi bir lig maçı yok di mi?
Kocaeli dep bu sene gecen sene jk dep
Icardiye sen doğal kırmızı kartlımı diyoniki maçta da 10 kişi oynadık
Icardiye sen doğal kırmızı kartlımı diyon