Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Herkese iyi geceler, kalanlara iyi nöbetler diliyorum yarın transferlerde ateşin yanacağı gün olsun

Uğurcan
Singo Sanchez Coulibaly Jakobs
Torreira Lemina/Sara
Sane/Barış Mora/Can Leao
Osimhen

Güzel kadro. Plansız olup daha iyisi kurulmaz zaten ama tabi bu hayaller. Hayatlar nasıl olacak göreceğiz.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca geriden top cikaramadigimizi anlamadigi surece cani - batrakovu alsan neye yarayacak ? Biz 10 noyu topla rakip sahada bulusturmaliyiz..Bugun bruno gelse 6 no gibi top almaya gelecek geriye bu adamlar ceza alani cevresinde yapar asil isini..
Ne stoperler ne bekler ne orta sahalar su topu adam gibi cikarabilen biri yok.. Fas Milli takimi oyun kurma isini tamamen Mazraouiye birakmisti o yonlendiriyordu ilk toplari- İspanyada Rodri - Almanyada Kimmich ..Bizde 30-40 metreden Ugurcana pas atma hastaligi bitmedigi surece boktan oyun devam eder...
Takimin akan oyunda adam gibi golu yon yaw ya presle ya rakip hatasiyla ya duran topla ya bireysel gayretle soyle adam gibi set izleyemiyoruz..
Ben hoca olsam bu donem ilk is geriden topu cikaracak birini alirdim mevkiiden bagimsiz

Hoca geriden top çıkarmakta ısrarcı değil ki... Baskı yiyorsak uzun vurmalıyız kafasında... Kendisi ona yakın laflar etti hazırlık maçından sonra geçen (Venezia idi galiba), rakip birebir baskı yaptı falan filan dedi, o durumda savunma arkası koşuları denememiz gerekirdi falan dedi.. Yani rakip sıkı basıyorsa at Barış'a Osimhen'e taktiği istiyor bilinçli şekilde... Çok canımı sıkmıştı o açıklamalar...

Ts de sadece scouting ile şampiyon olunamayacağını anlayıp yıldız oyunculara yöneldi. Öyle güçlü bir ekonomileri var mı orası şüpheli işte.

Scouting transferleri yaptı zaten, yanına da 1-2 yıldız koyuyor adamlar işte fark yaratacağını umduğu...

Sürecin hızlandırıldığı bildirildi haberleri bilinsin ki en boş haberlerdir.

Can Uzun’a yeni teklif yapınca almış olmuyorsun kulübünün istediği parayla aranda 10M’den fazla var belki.

Ha keza Leao ile zaten bir haftadır anlaşmıştın, maaşta anlaştı haberleri boş haberler. Zaten anlaşamadığın taraf Milan tarafı.

beyler bir şey soracağım

emin değilim o yüzden soruyorum

Osimhen'in oynayıp da kaybettiğimiz herhangi bir lig maçı yok di mi?

Batrakov izlediğim en 10 numara olmayan adam olabilir, sara ve yunus bu adamdan çok daha 10 numara duruyor öyle söyleyeyim. adam ben 8 numarayım diye bağırıyor videolarda. 10 numara dediğin adam golovin gibi olur.

Icardiye sen doğal kırmızı kartlımı diyon

icardi'nin geçen sezon genel olarak düşük formunun en en düşük zamanlarıydı, hani bi ara nispeten top oynamaya başladığı ceza sahasında ön direk koşuları yaptığı vs dönem vardı ya o dönemde bile değildi ya dümdüz takılıyordu sahada

abi Batrakov futbolu langırt gibi oynayan bi eleman, oyun tarzı Sara-İlkay arası. çocuk zaten 8'den bozma 10

o fizikle 8 oynamayacağı için 10'a kaydırmışlar,

çocukta forvet özelliği hiç yok,

he asistlerinin çoğu duran toptan onu da belirteyim

ben iyi kötü topçu muhabbeti yapmıyorum, ama şu takımda bari 10 numaramız topla şöyle bi 10 metre dikine gidebilsin yahu

Geri
Üst Alt