Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
14:00'da Inter-Milan maçı var. Leao ilk 11 değil.

AC MILAN (3-4-2-1): Torriani; Tomori, Gabbia, Pavlovic; Chukwueze, Fofana, Musah, Bartesaghi; Loftus-Cheek, Cisse; Camarda. Coach: Amorim.

INTER (3-5-2): J. Martinez; Pavard, Bisseck, Bastoni; Diouf, Barella, Stankovic, Zielinski, Dimarco; Pio Esposito, Iddrissou. Coach: Chivu.

Martinelli daha pahali olur gibi
sanmiyorum
Milan uyuz uyuz hareketler yapiyor
Arsenal ise satarken cok makul bir kulup, Torreira'yi aldigimiz sartlar belli

Martinelli bonuslarla total paket 35-40m gibi bir bonservise biter bence, istedigimiz kadar da taksit yapariz
Maas olarak da eger Arabistan gibi bir dusuncesi yoksa en iyi teklifi veren biz oluruz

Corum maci stad full ceker ve zaten cekmeli de
O zamana kadar transfer de olmaz sanirim
Tribunler mac onu ve mac sonu ufak bir protesto yaparlar

Siz daha dalga gecin taraftarla. Bunlar iyi gunleriniz

Kendi ayaklarına sıkmayı çok iyi beceriyorlar... sanıyorlar ki her sene 1 milyon forma satışı olacak, 50 bin kombine satacaklar, iç saha maçlarında rakibe taraftar baskı kuracak da maç kazandıracaklar... sportif anlamda 3 4 maç üst üste puan kaybı olsun da taraftar nasıl çöküyor takımın üstüne... sahada başarı yoksa kimse sen geçen sene osimhen aldın icardi getirdin son 16 ya kaldın demez... güzel günlerdi geldi geçti der önümüze bakalım der. İnsan babasının oğluna dayanamıyor...

Bir tane Leao yetmez
Birde a Plus u23 indirmeleri lazım
Sarayı da satıp adam gibi bir 10 numara indirmeleri lazım.
Singodan çıkıp Birde 8 numara indirmeleri lazım

14:00'da Inter-Milan maçı var. Leao ilk 11 değil.

AC MILAN (3-4-2-1): Torriani; Tomori, Gabbia, Pavlovic; Chukwueze, Fofana, Musah, Bartesaghi; Loftus-Cheek, Cisse; Camarda. Coach: Amorim.

INTER (3-5-2): J. Martinez; Pavard, Bisseck, Bastoni; Diouf, Barella, Stankovic, Zielinski, Dimarco; Pio Esposito, Iddrissou. Coach: Chivu.
ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Diyelimki 10 numara için son günleri bekliyorsunuz tamam da bari yedek santrfora Osimhen'in arkasında bekleyecek birini bulup getirseydiniz şimdiye kadar.

blogcular fln duyumcu olmuş ben anlamadım bu işi

Tolgahan 30 teklif var diğerleri yalan diyor
O zaman anlaşma falan zor boşa transfer beklemeyelim

Geri
Üst Alt