Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.204
- 102.304
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğeridir ben Leao sevmiyorumLeao- Fb haberleri çıktığında sen biz nasıl almıyoruz falan demiyor muydun? Yoksa o diğer Nedim miydi?
O zaman Barış da bizim maçlarda oynuyor gitmez...İmzalayacak adam maçta oynamaz.
Tolgahan'ın haber kolpa bence.
Muhtemelen ikna ettiler Leao'yu.
Endrick zaten 9 yav hem onu hem ponomarenkoyu niye kadroya kattık ponoyu alacagina bir stoper alsaydin

Dediğim gibi dümdüz bir karşılaştırmaydı. Barışın verdiği katkıyı veremez bence de. O yüzden belirttim o detaylarıSon 2 sezon düzenli 11 oyuncusu oldu ve ortalama 3800 dakika.
Leao 3500 + 1900 ortalamaya bakarsak 2700 olur
Eforlu oyun vs saymıyorum bile, Leao'ya ver sol kanadı 50 maç oynasını Barış gibi yapabileceğini zannetmiyorum. O rotasyona birisi daha gerekir.
Can + başka 10 numara vs alınırsa biri solda da değerlendirilir vs
Bu ön hat naci geri kalanı dursun düşünsün, langırt mı bu hem endrick boydan kısa sağa koydum sen ileri koy tutan mı varEndrick zaten 9 yav hem onu hem ponomarenkoyu niye kadroya kattık ponoyu alacagina bir stoper alsaydin![]()

Katkı olayına girmiyorum, iç sahada iki hareket yapıp top sürme kafasında gelirse zaten rezalet bir iş olur, Leao'yu alacağımız bedel, Barış'ı satacağımız bedel ve maaşlarla kıyaslandığında arada 1.5 kat falan fark olacaktır zira, kafa kafaya bir iş de değil bu.Dediğim gibi dümdüz bir karşılaştırmaydı. Barışın verdiği katkıyı veremez bence de. O yüzden belirttim o detayları
U23 forvet alınacaksa kanat özellikli olabilir belki
allah o at suratlının belasını versin
Jakobs ya da Singo'dan birinden çıkılarak mutlaka 1 tane daha milli futbolcu lazım Ferdi klasında.
ok çeksin de limitleri yok daha trossarda lisans çıkaramadılarAdalı bu kadar baskı varken vlahovic i alır mutlaka
salahtan sonra bu transferden de çekilirse o koltukta duramaz daha da
El mahkum vlahovic ne derse okey çekecekler
Burada seninle aynı noktadayım o zaman. Hem çift hane maaş hem 40-45 bonservis bir de rica minnet koşmasını sağlamaya çalışacağız. Hiç içime sinmiyor. O bütçelere çıkacaksak yetenekli olmasının yanında çalışkan da bir oyuncu alınması taraftarıyım Abde Ezzalzouli'yi alırım o bonservise çıkıyorsam mesela.Diğeridir ben Leao sevmiyorum
hiçbiri yarını düşünmüyor ki , en kötü lig başlayınca çıkartmam lisansını diyorok çeksin de limitleri yok daha trossarda lisans çıkaramadılar
Kimler kimler geliyor yav bu yirenkyi mi ikna edilemeyecek? Trden buyuk takimlara topcular gitmiyormu?abi bu adam potansiyelinin farkında. geçen sene ilgilendiğimizde de iyiydi bu sene DK'de de iyiydi. Ben olsam ben de kariyer için gelmezdim tr'ye. Kulübü zaten uçuk kaçık bir bonservis istemiyor topçuyu ikna edemediler.
O seviyede gençler gelmek istemiyor bizeBurada seninle aynı noktadayım o zaman. Hem çift hane maaş hem 40-45 bonservis bir de rica minnet koşmasını sağlamaya çalışacağız. Hiç içime sinmiyor. O bütçelere çıkacaksak yetenekli olmasının yanında çalışkan da bir oyuncu alınması taraftarıyım Abde Ezzalzouli'yi alırım o bonservise çıkıyorsam mesela.