Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Hazır olun bundan geliyor 👇

SmartSelect_20260805_154604_FotMob.webp

Son 2 sezon düzenli 11 oyuncusu oldu ve ortalama 3800 dakika.

Leao 3500 + 1900 ortalamaya bakarsak 2700 olur

Eforlu oyun vs saymıyorum bile, Leao'ya ver sol kanadı 50 maç oynasını Barış gibi yapabileceğini zannetmiyorum. O rotasyona birisi daha gerekir.

Can + başka 10 numara vs alınırsa biri solda da değerlendirilir vs
Dediğim gibi dümdüz bir karşılaştırmaydı. Barışın verdiği katkıyı veremez bence de. O yüzden belirttim o detayları 😃

U23 forvet alınacaksa kanat özellikli olabilir belki

Geçen sene hangi maçta orta saha delik deşik oldu ya

Ciddi şekilde kaybettiğimiz 3 maç var koca sezonda

Frankfurt - gitti Lemina yerine Icardi aldı orta sahayı boşalttı orada.

Liverpol - herkes kötüydü

Samsun - Takım salmıştı 10 kişi kaldık devamında vs saçma bir maçtı, Osimhen en çok saçmalayandı o maç

Zorluk seviyesi yüksek bir çok maçtan çıktı geçen seneki orta saha hattı, bu kadar da nankör olmayın. Taş gibi bir 6 no gerekiyordu onu da almadık, devre arası Pape Gueye isteyen adam yazın alakasız profilde Lesley istiyorsa bu da hoca tercihidir.

Dediğim gibi dümdüz bir karşılaştırmaydı. Barışın verdiği katkıyı veremez bence de. O yüzden belirttim o detayları 😃

U23 forvet alınacaksa kanat özellikli olabilir belki
Katkı olayına girmiyorum, iç sahada iki hareket yapıp top sürme kafasında gelirse zaten rezalet bir iş olur, Leao'yu alacağımız bedel, Barış'ı satacağımız bedel ve maaşlarla kıyaslandığında arada 1.5 kat falan fark olacaktır zira, kafa kafaya bir iş de değil bu.

Benim söylediğim oraya bir tane daha kanat oyuncusu gerekeceği.

Adalı bu kadar baskı varken vlahovic i alır mutlaka

salahtan sonra bu transferden de çekilirse o koltukta duramaz daha da

El mahkum vlahovic ne derse okey çekecekler

Diğeridir ben Leao sevmiyorum
Burada seninle aynı noktadayım o zaman. Hem çift hane maaş hem 40-45 bonservis bir de rica minnet koşmasını sağlamaya çalışacağız. Hiç içime sinmiyor. O bütçelere çıkacaksak yetenekli olmasının yanında çalışkan da bir oyuncu alınması taraftarıyım Abde Ezzalzouli'yi alırım o bonservise çıkıyorsam mesela.

ok çeksin de limitleri yok daha trossarda lisans çıkaramadılar
hiçbiri yarını düşünmüyor ki , en kötü lig başlayınca çıkartmam lisansını diyor

Nunez - Ts
Vlahoviç - Bjk
Pavlidis / Endrick - Fb

olacak gibi

Bize de yine milletin kadroda düşünmediği çöplerden biri gelir u23

herkeste iyi kötü 2 tane baba forvet olacak işin sonunda biz hariç

abi bu adam potansiyelinin farkında. geçen sene ilgilendiğimizde de iyiydi bu sene DK'de de iyiydi. Ben olsam ben de kariyer için gelmezdim tr'ye. Kulübü zaten uçuk kaçık bir bonservis istemiyor topçuyu ikna edemediler.
Kimler kimler geliyor yav bu yirenkyi mi ikna edilemeyecek? Trden buyuk takimlara topcular gitmiyormu?

Sen gidip bire bir görusmez menajer yollar olursa olur kivaminda takilirsan kimseyi ikna edemezsin zaten

Burada seninle aynı noktadayım o zaman. Hem çift hane maaş hem 40-45 bonservis bir de rica minnet koşmasını sağlamaya çalışacağız. Hiç içime sinmiyor. O bütçelere çıkacaksak yetenekli olmasının yanında çalışkan da bir oyuncu alınması taraftarıyım Abde Ezzalzouli'yi alırım o bonservise çıkıyorsam mesela.
O seviyede gençler gelmek istemiyor bize

Geri
Üst Alt