Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Kim gelirse gelsin barışın yarattığı gücü ve yıkıcılığı bulamayacağız burası kesin, ama belki de artık işimizi kaba kuvvet yerine daha rafine yollarla halletmeyi öğreneceğiz bu da hücum çeşitliliği anlamında bi kazanım

O yüzden her işte bi hayır vardır ağlamayı keselim

can'ın gelmediği her senaryoda barış'ın satışı kötü olur
yerli lazım
sadece sayı açısından değil yerliler takıma kimliğini veren oyuncular
full yabancı ile aynı kimyayı yakalayamıyorsun

Aslında Diaz'ı istiyorum ama Leao gelirse kontenjan kalmıyor.

O yüzden;

Leao
Can Uzun
Batrakov
U23 forvet
U23 sol stoper

Bu durumda Nhaga kiralık gönderilir gibi
Yemişim kontejan olayını millette 30 yabancı var
Salsinlar jacobsu gitsin adamı sudan ucuza aldık en kotu topçu 20 den başlıyor gidip u 23 bir sol bek bulsunlar Diaz varken almamak
Osimhen fırsatı varken nerde oynayacağız demekle aynı olay

Barış her şekilde kalmalı bence.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao geldi diyelim yine bi 10 no sart. Orta sahada sart, orda yine en azindan leminayi güvenirim ama 10 no hic yok.

Yine zorlama bir şey olur bence hocadan bu singo nasil stoperse canda öyle kanat olur anca can ve leao yu gerektiginde forvet yedegi olarak kullanip oraya gercek bir kanat almak daha makul olur. Yapacaklarsa bile boyle bir sey tercih ederler umarım.
Forvet ne olacak?

Bunların hiç biri forvette oynayamaz çünkü öyle gerçek 9 numara özelliklerine sahip değiller.

Bunlardan birini Osimhen olmadığında ileri atarsan bu defa o diğer mevkilerde adam kalmıyor.

neyse madem barış'ı da satıyoz

sanchez'i de satın lan bari kulübe para girsin singo sallai alayından çıkın

gidin alın 3-5 tane menajerin elinde beyblade gibi oradan oraya dönen zirzop topçu

yallah
Leao- Fb haberleri çıktığında sen biz nasıl almıyoruz falan demiyor muydun? Yoksa o diğer Nedim miydi?

Leao + Can + U23 Stoper + U23 Santrafor al.
Barışı da tut.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sizin ben planlamanıza tüküreyim .

Ulan leao gelip barış gidince kanat eksikliği yine olmayacak mı ,

bu nasıl kafa arkadaş

Barış gitmek istiyorsa gidebilir ama Leao alıcaz diye Barış’ı yolluyorsak, onun oynadığı 4000 dk’yı karşılayacağını sanmıyorum, bir tane daha sol kanat gerekir o durumda.

Bir de ciddi bir yerli rotasyonu kayıbı olacak, Can alınacaksa Barış gitmeden alınmalı; sonrasında yollanmalı Barış.
Herhangi bir çıkarım için değil de sadece merakımdan baktım;

Leao'nun son 5 yıl aldığı süre ortalaması; 3141 (Son sene 1900 dakika)
Barış'ın son 5 yıl aldığı süre ortalaması; 2529 (İlk senesi 500 dakika)

Barış'ın maç başına attığı sprint ile Leao'nun aynı değildir tabii ki, aynı eforla bu sürelere çıkmıyorlar. Sadece dümdüz bir bilgi olsun diye yazdım 😄

Geri
Üst Alt