Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Ne oldu? Barış haberi mi çıktı yine? Bir anda Barış gidiyorsa lafları görmeye başladım.

Geçen sene çoğu maçta delik deşik olan orta sahaya lesley alıp kapattık. Skandal bir durum.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barışı satıp Leao'yu almanın takımı güçlendirmeyeceği aşikâr. Futbol sadece yetenek işi değil. Leao 10 asist 14 gol gibi istatistik ortaya çıkarsa bile bizi UCL'de daha güçlü hale getirmez. Leao'yu alıyorsan Barış kalmalı. Para yetmeyecekse orta yapmayı bilen,çabuk bir u23 kanat oyuncusu alıp parayı 10 ve 8 numaraya gömersin. Bu yönetim baskıyı yiyince sadece yıldız almanın peşine düşüyor

Forvet ne olacak?

Bunların hiç biri forvette oynayamaz çünkü öyle gerçek 9 numara özelliklerine sahip değiller.

Bunlardan birini Osimhen olmadığında ileri atarsan bu defa o diğer mevkilerde adam kalmıyor.
Yine düzgün bir planlama yapmadiklarindan hucumda bir mevki sedan araca zorla takilmis tır lastigi gibi duracak anlaşılan forvet alıp canı kanatta denemek de kanatı tam yapmiyor çünku baştan arizalı olunca 2 yeri birden denklestiremiyoruz.

O manajer bozuntusu Barış Alper’de olduğu müddetçe her transfer sezonunda böyle sorun yaşarız. Benim mantığım şudur hep beni istemeyeni ben hiç istemem gitmek isteyene kapı orada

Barış Alper gidiyorsa hem Can hem de Ferdi alınmalı.

Jakobs'un sakatlık potansiyeli ile uğraşamayız. Singo'ya belli ki teklif gelmeyecek bu sene.

Yabancılar
1. Singo
2. Sanchez
3. Sallai
4. Lemina
5. Torreira
6. Sara
7. Sane
8. Leao
9. Osimhen
10. Vlahovic / B.Fernandes

U23
1. Beraldo / Coulibaly
2. Ugochukwu
3. U23 10 Numara
4. Endrick

Yerliler
1. Günay
2. Bardakçı
3. Ahmetcan Kaplan
4. Ferdi
5. Eren
6. Kazımcan
7. Kaan
8. İlkay
9. Yunus
10. Can Uzun
Yerlilerinin tamamını Avrupa'ya bildiremiyorsun, bildirdiklerinin en az 8 tanesi Türkiye'den, bunların 4 tanesi altyapından yetişmeli. 14 yabancı + 3 Türkiye'de yetişmemiş Türk oyuncu (Günay, İlkay, Can diyelim) ile 17 oluyor. Altyapıdan yetişen sadece bir kişi (Yunus) yazdın 18 oldu. Geriye dört kişi seçmen gerekiyor. Bu denklemde Abdülkerim, Eren, Ferdi garanti. Ahmetcan'ı bildirirsen Kazımcan ve Kaan'ı bildiremezsin. Kaan'ın olmadığı bir senaryoya hoca onay vermez. Her koşulda rotasyon dar.

Herhangi bir çıkarım için değil de sadece merakımdan baktım;

Leao'nun son 5 yıl aldığı süre ortalaması; 3141 (Son sene 1900 dakika)
Barış'ın son 5 yıl aldığı süre ortalaması; 2529 (İlk senesi 500 dakika)

Barış'ın maç başına attığı sprint ile Leao'nun aynı değildir tabii ki, aynı eforla bu sürelere çıkmıyorlar. Sadece dümdüz bir bilgi olsun diye yazdım 😄
Son 2 sezon düzenli 11 oyuncusu oldu ve ortalama 3800 dakika.

Leao 3500 + 1900 ortalamaya bakarsak 2700 olur

Eforlu oyun vs saymıyorum bile, Leao'ya ver sol kanadı 50 maç oynasını Barış gibi yapabileceğini zannetmiyorum. O rotasyona birisi daha gerekir.

Can + başka 10 numara vs alınırsa biri solda da değerlendirilir vs

kime ne girip çıktı şimdi hiç bir şey anlamadım

can gelirse o da kanatta oynayabilir gibi ihtiyaç halinde
world cup öncesi bir hazırlık maçında sol önde oynamıştı sanki
iyi de oynamıştı hatta

Geri
Üst Alt