Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Barış'ın gidişine çok üzülürüm ama 40-50 milyon € bandı teklif varsa zaten tutamayız.

Büyük emek verdi. Allah yolunu açık etsin. Bana göre Hasan Şaş ve Arda'dan sonra en başarılı yerli oyuncumuzdur. (2005 sonrası)

Kalırsa da başımız üstünde yeri var her türlü faydalanırız.

Takıldığım nokta Leao kısmı biraz burada fazla boklanıyor. Milan gibi kaos bir takımda geçen sene hariç adamın son 5 sezon istatistiği double double.

Geçen sene de sakatlıktan ötürü 3 ay oynamadı. Üstüne bir de Alegri denen haramball öncüsü, gol düşmanı hocanın takımında ancak 10 gol yaptı.

Gelirse eğer benim tek korkum sakatlık sorunu olur. Umarım iç baldır problemi kronik değildir veya kronikleşmiyordur.

Onun dışında adam çok rahat istatistik yapıyor. Sane gibi istatistik özürlüsü bir adam değil.

Barış gitse de kalsa da Türk oyuncu kadromuzu güçlü tutmamız lazım. Yabancı sınırından bağımsız söylüyorum, sınır hiç olmasa da Türk oyuncular çok önemli.

İlk başlarda biraz lüks gibi görüyordum Can'ı, geçen sezon oynadığı süre çok az olduğu için çok kafama yatmıyordu ama şu an artık geldiğimiz noktada Can'ı öyle ya da böyle almamız lazım. Ama 50 de çok para be kardeşim. Orta yolu bulmak şart.

attack başkanım

1785939762521.webp

Adını daha önce hiç kimsenin yazmadığı Messi etkisi yapacak on numaram geldi mi

Takımın oyununu 2 gömlek üstü taşıyacak elit on numara istiyorum

Yaşa falan önemli değil En az iki sene oynasın kafi

Barış giderse Leao gelecekse biz neden Can’a gidiyoruz.? 10 numaraya Batrakov veya Mora alınacağına göre Can nerde oynayacak.?
Rotasyon böyle bir şey işte. Barış giderse Leao gelse bile yine kanat lazım. Herkes her hafta sağlıklı ve formda olmayabilir, ŞL + lig derken nasıl zorluk yaşadığımız örneği var geçen yıldan.

Gerçi bu senaryonun gerçekleşme ihtimali çok zor, iyimser bir mesaj yazmışsın ama hem Leao hem Can hem de U23 10 no alacağımızı sanmıyorum.

---------------Osimhen---------------

Leao------------Can-------------Barış

Buna razıyım. Barış giderse mecbur Sane oynar. Yunus da hem Can'ı hem de Sane'yi yedekler.

Bu durumda bir kanat oyuncusu daha lazım. Gitsinler bir zahmet U23 kanat bulup kiralasınlar/alsınlar yani.

Savunma arkası koşu yapabilen Onyekuru tarzı bir adam iş görür.

Geri
Üst Alt