Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
---------------Osimhen---------------

Leao------------Can-------------Barış

Buna razıyım. Barış giderse mecbur Sane oynar. Yunus da hem Can'ı hem de Sane'yi yedekler.

Bu durumda bir kanat oyuncusu daha lazım. Gitsinler bir zahmet U23 kanat bulup kiralasınlar/alsınlar yani.

Savunma arkası koşu yapabilen Onyekuru tarzı bir adam iş görür.
Barış giderse 2 kanat 2 de 10 no lazım nurim

Can geldiginde ilk isi cl macinda attigi gol den sonra bizim tribüne kosarak neden sus isareti yaptigini aciklasin

Cocuklugunda Galatasaray formali bir fotosu varsa en azindan toparlamis olur

Lokomotiv Moskova CEO'su Rotenberg: "Batrakov için kulübe tek bir resmi teklif bile ulaşmadı. PSG de bizimle herhangi bir temasa geçmedi. Kendisi aslında ömür boyu sözleşme hak ediyor.” (MatchTV)
Sevgili Alper ,suasamada senin aklından geçen ilk 10 numara kim?Bize kimin en faydalı şekilde hizmet edeceğini düşünüyorsun?

---------------Osimhen---------------

Leao------------Can-------------Barış

Buna razıyım. Barış giderse mecbur Sane oynar. Yunus da hem Can'ı hem de Sane'yi yedekler.

Bu durumda bir kanat oyuncusu daha lazım. Gitsinler bir zahmet U23 kanat bulup kiralasınlar/alsınlar yani.

Savunma arkası koşu yapabilen Onyekuru tarzı bir adam iş görür.
Nuri sanki kadro zayıflamış yav.

Barış giderse 2 kanat 2 de 10 no lazım
Biliyorum reis ama Alamazlar ki bu mallar... O yüzden minimum da tutuyorum transferleri.

Barış gibi kim 55 maça çıkacak tek sezonda. Öyle birini bulmak çok zor yerli olarak bulmak zaten imkansız.

Valla acayip canım sıkılıyor takımın her yeri dökülüyor.

Daha stoper, sağlam bir 8 falan oralara gelemedik bile...

Basima birsey gelmeyekcese; Alanyaspordaki Maestro'yu çok begeniyorum, Adana Demirspordaki ilk sezonundan beri, ve yasi daha 23, u23 kontenjanina uyuyor. Gelmesini çok isterim.

Can geldiginde ilk isi cl macinda attigi gol den sonra bizim tribüne kosarak neden sus isareti yaptigini aciklasin

Cocuklugunda Galatasaray formali bir fotosu varsa en azindan toparlamis olur
Açıklamıştı onu

GS ve taraftara yönelik değildi spontane bir sevinçti gibi bir şeyler demişti

Can Uzun, bonuslarla max 40 milyon euroya bitirilirse şu piyasada ciddi transfer başarısı olur. Bilal el Khannous yarısı kadar yetenekli değil Can'ın. Stuttgart 60 istiyor adama. Haziran'dan beri söylediğim gibi Frankfurt'un 50'nin altına bırakacağını hiç sanmıyorum.

Yalnız benim anlamadığım neden 10 numara mevkisi için 23 yaş üstü 1 tane bile oyuncunun adı çıkmıyor. Bunlar Leao'ya kesin alacağız gözüyle mi bakıyor acaba? Yani Leao'nun olmadığı senaryonda ne diye kanat transferine son kontenjanımı kullanayım

Alternatifi oldugunu dusunulen Mora, El Khannouss 60M civarı oldugu piyasada
Can Uzun gibi kaliteli & potansiyelli bir oyuncuyu 40M civarina cozmek gayet kaliteli bir is olur.. hem yerli, hem de sol kanat ve santrafor icin de opsiyon

Bir yanım Can, diğer yanım Batrakov diyor; tamamen farklı stilde oyuncular ve kadroyu ona göre kurgulamak gerekiyor. Bruno, Odegaard, Diaz olacak işler değildi zaten. Bernardo belkiydi, Real kaptı.

Can; yerli diye elimizi rahatlatacak olması dışında da kaliteli, yüksek skor katkısı vaat eden bir futbolcu. Ancak tipik bir SS olması hasebiyle merkez ikilinin defansif yönden çok sağlam olmasını gerektiriyor. Yahut 4-3-3 sol kanat forveti rolü verilmeli. Her durumda santrfor mevkiinin öncelikli alternatifi de olması beklenebilir.

Batrakov; şahsen tercih ettiğim 8.5 numara profiline daha yakın, oyunun hep içinde kalan, enerjik, kıvrak bir futbolcu. Dolayısıyla kanatlarda Leao gibi hücum yönü net baskın adamları oynatmana imkan tanıyabilir gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt