- 18 Temmuz 2009
- 82.235
- 240.453
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışta son vuruş, first touch ne gezer la, herhangi biride Barıştan öndedir zatenLeao Workrate konusunda aklıma soru işaretleri var
Aynı zamanda teknik ve bitiricilk açısından barışa göre çok büyük bir pro diyebilirim
Barış giderse 2 kanat 2 de 10 no lazım nurim---------------Osimhen---------------
Leao------------Can-------------Barış
Buna razıyım. Barış giderse mecbur Sane oynar. Yunus da hem Can'ı hem de Sane'yi yedekler.
Bu durumda bir kanat oyuncusu daha lazım. Gitsinler bir zahmet U23 kanat bulup kiralasınlar/alsınlar yani.
Savunma arkası koşu yapabilen Onyekuru tarzı bir adam iş görür.
Sevgili Alper ,suasamada senin aklından geçen ilk 10 numara kim?Bize kimin en faydalı şekilde hizmet edeceğini düşünüyorsun?Lokomotiv Moskova CEO'su Rotenberg: "Batrakov için kulübe tek bir resmi teklif bile ulaşmadı. PSG de bizimle herhangi bir temasa geçmedi. Kendisi aslında ömür boyu sözleşme hak ediyor.” (MatchTV)
Ağabey kaynak şekersiki
Nuri sanki kadro zayıflamış yav.---------------Osimhen---------------
Leao------------Can-------------Barış
Buna razıyım. Barış giderse mecbur Sane oynar. Yunus da hem Can'ı hem de Sane'yi yedekler.
Bu durumda bir kanat oyuncusu daha lazım. Gitsinler bir zahmet U23 kanat bulup kiralasınlar/alsınlar yani.
Savunma arkası koşu yapabilen Onyekuru tarzı bir adam iş görür.
Biliyorum reis ama Alamazlar ki bu mallar... O yüzden minimum da tutuyorum transferleri.Barış giderse 2 kanat 2 de 10 no lazım
Açıklamıştı onuCan geldiginde ilk isi cl macinda attigi gol den sonra bizim tribüne kosarak neden sus isareti yaptigini aciklasin
Cocuklugunda Galatasaray formali bir fotosu varsa en azindan toparlamis olur
Başına birşeyler gelme olasılığı var.Basima birsey gelmeyekcese; Alanyaspordaki Maestro'yu çok begeniyorum, Adana Demirspordaki ilk sezonundan beri, ve yasi daha 23, u23 kontenjanina uyuyor. Gelmesini çok isterim.
Tmm ben kaçar ozamanBaşına birşeyler gelme olasılığı var.
Alamıyorlar abi ben ne yapayım...Nuri sanki kadro zayıflamış yav.