Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.624
- 12.129
- 1.418
Boş beleş topçu Suna verilen her kuruşa günah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EPL dışında gelmiyor işte bir de tetiklenen transfer onların çoğu, Isak satılıyor Woltemade alıyorlar, Diaz satılıyor Wirtz alıyorlar, Alvarez gidiyor yerini dolduramayıp üstne Marmoush alıyorlar vs
Khanus’a 60ı anca böyle kallavi bir satış yapar ve acil oyuncuya ihtiyacı olursa verir birisi ha Stutgart da 30-40a bırakmayabilir satsalar aynı paraya adam bulamama riskleri var.
Batrakov konusunda ilk andan beri bonservis teklifi deniyordu. Başkan özel ilgileniyor denilen transfer. 2.2 milyar ruble teklif etmişiz adamlar 2.5 milyar ruble istiyordu sanki.Hani kiralık teklif ediyorduk
hayır hikmetin twitin devamında söylediği tespiti tebrik etmiş bence, aralarında iletişim var zaten bu twitin altında, hatta hikmet tolgahanın twitini alıntı yapıp o yorumu yapmışİroni yapıyor,kopya çekiyor demek istiyor
@Batıkan Kanarya şu kolpacı herife sövseneBu arkadaş birşey bilmiyor. 1 kliması bozulmuştur. 2. Kliması bozulmuştur.
Batagov forvet arkası oynamaz bence renktaş ama ilginç bir fikir olabilirBatagov'u Mora'ya tercih ederim
Yine madara mı olayım istiyorsun 85 milyona@Batıkan Kanarya şu kolpacı herife sövsene
Frankfurt Can’ı vazgeçilmez görmüyor bence, bilmediğimiz bir nedeni vs olabilir yoksa onların da 60 diye tutturacağını düşünüyorum belki tutturuyorlardır da, yansıyan haberler doğru değildir.Yani Stuttgart belli sebeplerden tok satıcıysa Frankfurt da öyle. Onlar için de Can'ı satma gerekliliği gibi bir durumu yok. Satılmazsa kadrosunda değerlendireceği önemli bir aset Can, kaldı ki 50 milyon euroya sol bek sattı adamlar sonuçta bu dönem.
Yani bu Frankfurt'un sanki yana yakıla Can'ı satmak gibi bir düşüncesi olduğu sonucuna kim, nasıl vardı hiçbir fikrim yok. Bahsettiğin tetiklenmiş vs. transferlerden sonra Can'a da bir teklif gelebilir sonuçta günü geldiğinde. Nihayetinde Bundesliga bunun için tercih edilen bir pazar.
Çok küfür ettiler sana hocamSelamlar, ekşi sözlük'ten kahve konyak ben.
Müsait olduğumda birkaç kelam edeceğim, hem salladığım arkadaşlarla alakalı hem de genel süreçle alakalı.
İyi nöbetler şimdilik.
Multi ip kontrolü istiyoruz feramuz vpn kullanmayı akıl edemezSelamlar, ekşi sözlük'ten kahve konyak ben.
Müsait olduğumda birkaç kelam edeceğim, hem salladığım arkadaşlarla alakalı hem de genel süreçle alakalı.
İyi nöbetler şimdilik.
Çok küfür ettiler sana hocam
Ben de cin tonik hocamSelamlar, ekşi sözlük'ten kahve konyak ben.
İyi nöbetler şimdilik.
Duyumlar varmı yeni? Kolpasızlıktan başımız çatlıyorBiz de ettik, herkes kendine yakışanı yapar diyelim kimse alınıp gücenmesin.
kahvekonyak ya doğruMulti ip kontrolü istiyoruz feramuz vpn kullanmayı akıl edemez