Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Selamlar, ekşi sözlük'ten kahve konyak ben.

Müsait olduğumda birkaç kelam edeceğim, hem salladığım arkadaşlarla alakalı hem de genel süreçle alakalı.

İyi nöbetler şimdilik.
Aleyküm selam. Foruma hosgeldin. Forum kuralları çerçevesinde diledigince yazabilirsin.

TransferFeed'de yer alan habere göre Mauro Icardi'nin boşluğunu genç yabancı kontenjanına uygun bir golcüyle doldurmak isteyen Galatasaray, gündemine Dzenan Pejcinovic'i aldı.

Haberde, güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Alman oyuncu için Stuttgart'ın da devrede olduğu ve Wolfsburg'un 1.90 boyundaki golcüsünün fiyat etiketini 25 milyon euro olarak belirlediği iddia edildi.

Frankfurt Can’ı vazgeçilmez görmüyor bence, bilmediğimiz bir nedeni vs olabilir yoksa onların da 60 diye tutturacağını düşünüyorum belki tutturuyorlardır da, yansıyan haberler doğru değildir.

40a falan bırakırlarsa ya ümidi kestiler bir sebepten dolayı ya da oyuncu gitmek istiyor ve verim alamayacaklarını düşünüyorlar gibi geliyor bana.

Zaten Frankfurt'un Can'ı 40'a bırakacağını belirten somut bir haber de yok ortada. Sadece bizimkilerin beklentisi o yönde.

Vazgeçilmez görmek başka, elden çıkarmayı istemek başka durumlar. Mesela Leao elden çıkarılmak istenen bir isim. Bu yüzden Milan pazarlıkla fiyatı Leao gibi bir yetenek için kırdıkça kırıyor. Ama özel bir durum yoksa 2005 doğumlu Can için aynı şeyi kesinlikle söyleyemeyiz. Sakatlanmadığı dönem geçen seneyi gayet verimli geçirmiş bir isimden bahsediyoruz. Bu yüzden adamların biçtiği değere yakın bir rakam vermediğimiz sürece transferi imkansız görüyorum. Bu rakam da 50'ye yakın olur.

TransferFeed'de yer alan habere göre Mauro Icardi'nin boşluğunu genç yabancı kontenjanına uygun bir golcüyle doldurmak isteyen Galatasaray, gündemine Dzenan Pejcinovic'i aldı.

Haberde, güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Alman oyuncu için Stuttgart'ın da devrede olduğu ve Wolfsburg'un 1.90 boyundaki golcüsünün fiyat etiketini 25 milyon euro olarak belirlediği iddia edildi.
Bence biz endrick'e girmeliyiz. Belli maç sayısı garanti ederiz. Çocuk hucumun her yerinde gayet etkili şekilde oynayabilecek bir potansiyelde

Geri
Üst Alt