Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.283
- 21.174
- 1.848
HC ahbert olmayınca mizahta olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatta 6 da lâzımBu takıma 8 numara lazım. Yanlış yapıyorlar.
Batrakov 8 oynar leao ve can on ve sol kanatBu takıma 8 numara lazım. Yanlış yapıyorlar.
nooo, turkspor.net saim altunterim bu işin nirvanasıdır. hem sövüp hem duyum verirdiOsman altunterimin fotogol zamanları... Duyumculuk işinin zirvesidir
Batrakov o fizikle 8 oynayamaz heis. Olmaz yani.Batrakov 8 oynar leao ve can on ve sol kanat
Karıştırmış olabilirim ilk keşfettiğimde şok olmuştum her şeyi tutturuyordunooo, turkspor.net saim altunterim bu işin nirvanasıdır. hem sövüp hem duyum verirdi
yıl kaçtı?Karıştırmış olabilirim ilk keşfettiğimde şok olmuştum her şeyi tutturuyordu
HC reis nerede cidden? Ben geç nöbete dahil oldum haberim yok. Küsme mi oldu torunu mu dünyaya geldi acaba, özlendi Hayri üstat.HC ahbert olmayınca mizahta olmuyor
ricardo olivera transferinde patlamıştı sonra acayip sövmüştüKarıştırmış olabilirim ilk keşfettiğimde şok olmuştum her şeyi tutturuyordu
Tik takBi ara Mehmet Şenol şifreli mesajları vardı garip garip. Scoutgs duyumları Rosicky-Ledesma'da patladı. Duyum tarihi belgeseli çekilsin Eski Açık youtube kanalı uyuma.
3-5 günde bir uğrayıp gidiyor.HC reis nerede cidden? Ben geç nöbete dahil oldum haberim yok. Küsme mi oldu torunu mu dünyaya geldi acaba, özlendi Hayri üstat.
Daha doğrusu kolpanın diyelim minooo, turkspor.net saim altunterim bu işin nirvanasıdır. hem sövüp hem duyum verirdi
heis bu aralar sabahlara kadar çalışıyor, dursun başkan salmıyor güvendiği elemanları, full mesaideler3-5 günde bir uğrayıp gidiyor.
yok be saim abi haber girerdi sonra resmi site açıklardıDaha doğrusu kolpanın diyelim mi![]()
Luis fabianoda da patladı diye hatırlıyorumricardo olivera transferinde patlamıştı sonra acayip sövmüştü