Transfer Nöbeti #8

Zaten planlarinin olmadigini biliyorduk ama o basin toplantisinda her pozisyon icin 10 alternatifimiz var dedigi an bunu tescilledi. Bu heriflerin kalan zamanda iyi 5-6 transfer yapmalari imkansiza yakin.
Buradaki esas problem yine şu, 2.5 ay bekledik, bekledik diye 2.5 ay önce alacağımızdan daha ucuza mı alacağız? Hayır.

Niye bekledik yani o zaman

İsmi geçen 10 numaralardan mesela bir Can straightforward şekilde alınabilir onda da Frankfurt’un istediği bons verilirse.

Mora mesela gelmek ister mi muamma vs vs

Ben çok karanlık görüyorum hala süreci, üstüne takımın en çok skor katkısı yapan ve en çok süre alan ikinci oyuncusu Barış da giderse daha da karanlık görüyorum.

bunu mu alıyoz forvete?
images

Kişisel görüşümü soracak olursan 10 numara yetişmez gibi duruyor. Can'dan bağımsız tabii.

Orası en önemli bölge olduğu için ağustos sonuna da sarkarsa şaşırmam. Can kilit isimlerden biri çünkü tüm yerli düzeni ona bağlı biraz Barış'ın gittiği senaryoda.

Yani yatıp kalkıp herkesin odaklanması gereken nokta tamamen Can Uzun transferi. Tüm bölgeleri etkileyecek bir transfer.
Bilgiler icin sagol hocam. Merak ettigim sey para vs var ise biz neden bu kadar bekledik? Sonucta lig ve ilk CL macinin ne zaman baslayacagi cok onceden belliydi. Su anda ne degisti de bir anda isimler ve pazarliklar artti, 1-2 ay onceye gore.

Kenny Miller'dan beri İskoçya liginden forvet hatırlamıyorum yav, nasıl bu cocuk :)

la eleman kasada para var faizde dedi bu arada.
@keramettin tanrıverdi sıcak parada sorun var deyince ona da he dedi.
kafam karıştı

Dostum 9 ay önce ekran karartan, menajerine sürekli açıklamalar yaptıran, taraftardan özür dilemeyen biz miyiz barış mı?

Kimse mabadından bir şey uydurmuyor. Barış güçlü bir oyuncu ama düşünüldüğü kadar efektif biri değil. Israrla Avrupa'ya çıkacak ve sonra nereye döndüğünü yıllar sonra birlikte izleriz.
Fenere döner

Sinsi ağır olabilir belki. Demek istediğim oyuncu fazla menajer sözü dinliyor. Bu yılı sessiz sedasız bitirip ayrılma niyetleri vardı. Buna kimi sinsi der kimi başka bir şey. Fakat mutlu görünüp gitme isteğini tekrarlayan insana ben sinsi derim.
biz ona profesyonel diyoruz

Buradaki esas problem yine şu, 2.5 ay bekledik, bekledik diye 2.5 ay önce alacağımızdan daha ucuza mı alacağız? Hayır.

Niye bekledik yani o zaman

İsmi geçen 10 numaralardan mesela bir Can straightforward şekilde alınabilir onda da Frankfurt’un istediği bons verilirse.

Mora mesela gelmek ister mi muamma vs vs

Ben çok karanlık görüyorum hala süreci, üstüne takımın en çok skor katkısı yapan ve en çok süre alan ikinci oyuncusu Barış da giderse daha da karanlık görüyorum.
Her sene ayni olay. Eksik olan onemli noktalari parasi neyse verip alman lazim. Millet mal mi oyuncusunu ederinden asagi satsin? Sonra Eylul’e kadar firsat transferi icin yat bekle. Ulan nasil ogrenemiyor bu adamlar hala inanilmaz bir olay. Insan hic mi gecmisten ders cikarmaz. Gercekten cok ilginc bir durum.

Bu arada Kavukcu bugun 5 oyuncuyu bitirme operasyonuna girsin sirf o 15 gun alir en az. Sozlesmesiydi, cocugunun okuluydu, kiralik eviydi falan bunlar cart diye olan seyler degil.

Geri
Üst Alt