Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.800
- 37.226
- 3.798
Can Uzun'u bu hafta bitse keşke ama ben alabileceklerini hiç sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zeze'nin menajeri yazdığım gün İstanbul'daydı. Basına sızdığı için iptal olduğunu söylemedim, farklı organlarla okumaya gerek yok.
Basına sızdığı için kulübün istekleri değişti diyorum. Kiralama olayına sıcakken bonservis ile elden çıkartmak istiyoruz dediler. Aynısı Jhon Duran için de oldu. Alevlenince bonservis ile vermek istiyoruz dediler. Araplar, Türkleri seven bir millet değil. Bizde paranın da olduğunu gayet iyi biliyorlar ( Türk kulüpleri ). Transferleri zora sokuyorlar doğal olarak. Samiyen'de mi götünden attı Zeze olayını? Tüm herkes oyuncuyu dile getiriyor problem yok, basına düşer düşmez sorun çıkıyor iptal oldu diye problemSorun bu zaten davulla zurnayla duyurunca bu tarz kulüpler sorun yaratıyor imasında bulunuyorum bunu anlamaktan acizsin belli ki.
Bazı arkadaşlar gerçekten konuşmak için konuşuyor. Sanane benim nereyi ne amaçla kullandığımdan seni veya bir başkasını ne ilgilendirir?
Valla senin gibilere Burhan müstahak.
Geçen sene ki ve önceki dönem transferlere bakınca 10no için Odegaard ve Havertz keser beni , olmayacağına göre sindireceğiz mecburen. kabul edelim 1 senelik miş vizyonDursun başkanın talimatı ile batrakovu icinize sindirmek icin övüyoruz
nasıl gidiyor iyi mi?
10 dakika izledim anladım kendini onun gibi sol içe atıyorbunu yazıyosan bi dayanagın olmalı
10 dkdan anlıyorsan seni scout şefi yapalım hocam harcanma10 dakika izledim anladım kendini onun gibi sol içe atıyor
enstantane kısmına atsak olurmuş 
10 dkdan anlıyorsan seni scout şefi yapalım hocam harcanma
Olm sen niye sürekli kafa zikiyorsunbu arada şöyle bi güzel durum var aslında..
diyelim Can geldi Batrakov geldi vs bu tarz u23'ler gelince bu oyuncular da neticede kendini göstermek için çok daha fazla çabalayacaklardır
kahvekonyak abi altyapidan gelen cocuklarla ilgili 1 duyum var miSinsi ağır olabilir belki. Demek istediğim oyuncu fazla menajer sözü dinliyor. Bu yılı sessiz sedasız bitirip ayrılma niyetleri vardı. Buna kimi sinsi der kimi başka bir şey. Fakat mutlu görünüp gitme isteğini tekrarlayan insana ben sinsi derim.
aşk olsun admirimOlm sen niye sürekli kafa zikiyorsun
Doğru diyorsun da yazdıkları da çok çelişiyor mesela bir diyor para var faize yatırmış Dursun Özbek bir diyor nakit yok nakit sıkışıklığı var o yüzden kredi çekildi. Yani birkaç şey daha var böyle duyumlarında yanlış olduğu belli noktalar ama eşelemeye de gerek yok. İnanan yada duyumlarını okumak isteyen arkadaşlara da saygı duymak lazım.Butun sene duyumcu duyumcu diye agliyonuz fuyumcu gelincede kacirmak icin elinizden geleni yapiyonuz .Biraz sakin olun be