Transfer Nöbeti #8

bu gidişle osimhen'e yedek olarak zamanında serie a'da gol krallığı yaşamış sonra psgye gitmiş arjantinli bir süperstarla anlaşacağız gibi geliyor

Batrakov un bu saate kalması listedeki son isimlerden biri olduğu ihtimalini arttırıyor ki bence de öyle... yok fernandes yok silva yok musiala falan derken hiçbiri olmayınca buna kaldık işte bu mevsimde... açıklamalar da o yöndeydi zaten. Dünya kupasında oynayan oyuncular sebebiyle transferi bekliyoruz diyorlardı. Dünya kupasında oynadılar sonra hayır cevabını aldılar... şimdi de olacak transferlerin peşine düşmeye başladılar işte...

Ben size dedim ama 10+4 kuralı boktan diye ama yok abi 4 genç alacağız mecbur bu çok iyi yoksa hep 30 yaşlarında herif getiriyorlar kulüplerimiz lige diyenler şimdi iyi görüyorlardır umarım.

Yok İcardi kalmasın sırf bu yuzden bu kuralı destekleyenler vardı.

Al o zaman 4 tane oyuncu göreyim bende.

Rusya'dan değil Fransa'dan al diyenler de var o zaman Afrika milli takımı mı olalım?

Bize beyin katacak zeki ve teknik oyuncular lazım değil mi hep atletizm ile nereye kadar gitmeyi düşünüyorsunuz?

Leao alınırsa mecbur 10 numara bölgesine genç alacaksın, genç demek olmamış daha ham demek genelde. Sende o oyuncuya birşeyler katip daha iyi yerlere gelmesini sağlamalısın bunun başka yolu yok. Hem ileride para kazanmanın ve bu kulübe sıcak nakit para akışını sağlamak gerekiyor, özellikle transfer dönemlerinde.

Hazır genç diye şeyi unutun.

Ben size dedim ama 10+4 kuralı boktan diye ama yok abi 4 genç alacağız mecbur bu çok iyi yoksa hep 30 yaşlarında herif getiriyorlar kulüplerimiz lige diyenler şimdi iyi görüyorlardır umarım.

Yok İcardi kalmasın sırf bu yuzden bu kuralı destekleyenler vardı.

Al o zaman 4 tane oyuncu göreyim bende.

Rusya'dan değil Fransa'dan al diyenler de var o zaman Afrika milli takımı mı olalım?

Bize beyin katacak zeki ve teknik oyuncular lazım değil mi hep atletizm ile nereye madar gitmeyi düşünüyorsunuz?

Leao alınırsa mecbur 10 numara bölgesine genç alacaksın, genç demek olmamış daha ham demek genelde. Sende o oyuncu birşeyler katip daha iyi yerlere gelmesini sağlamalısın bunun başka yolu yok.

Hazır genç diye şeyi unutun.
10+4 olmasa da bunlar adam alamazlardı.

Leao'yu koy sola sınır da yok diyelim kimi alacaksın 10 numaraya?

Öyle iyi oyuncu alacak olsan zaten sağ beklerin birini satar alırsın.

Rejindersle Leao'yu birlikte alacaklar da kontenjan yok diye alamıyorlar gibi bir durum yok ortada.

Rejindersle Leao'yu birlikte alacaklar da kontenjan yok diye alamıyorlar gibi bir durum yok ortada.

Rejinders + Leao paketi imkansız da bizimkiler gider De Bruyne falan almaya çalışırdı muhtemelen.

Ben dönem başından beri Diaz'in zorlanması gerektiğini diyordum hele Real'in transfer politikası sayesinde onun süresi azalır diye düşündüm. Zaten piyasada hem olmuş hem bize gelmesi mümkün fazla oyuncu yok bunu baştan söylüyorum.

Bir tek Bernardo Silva vardı belki erken davransak o olabilirdi. Gerçi o da tam 10 değil.

bildim bileli menajerlik oyunlarında Belarus, Ukrayna vs hep wonderkid cenneti oluyor. Hala da öyle hiç değişmedi. O oyundaki Shakhtar'ın her oyuncusu inanılmaz parlıyordu. Okoronkwo mu ne vardı, sonra N'diaye vardı DMC.
Okoronkwo türkiye te geldi kayseri de oynadı diye hatırlıyorum... n diaye de vardı evet... penarol de bir Carlos jaques vardı sağ açık onu da alırdım hep... robben daha groningen de psv ile anlaşmış gelecek transferi için, kaka brezilya da flamingo daydı sanırım...

İtalya ligi çok iyiydi. Roma ve lazio felaket zordu. Bizim ligde de Çaykara Rize felaket zorluyor. Kürşat falan vardı 😀

Okoronkwo türkiye te geldi kayseri de oynadı diye hatırlıyorum... n diaye de vardı evet... penarol de bir Carlos jaques vardı sağ açık onu da alırdım hep... robben daha groningen de psv ile anlaşmış gelecek transferi için, kaka brezilya da flamingo daydı sanırım...

İtalya ligi çok iyiydi. Roma ve lazio felaket zordu. Bizim ligde de Çaykara Rize felaket zorluyor. Kürşat falan vardı 😀

Roma net o oyunun en güçlü takımıydı ya allahın belası bi ekipti.

Çaykur Rize benim kabusumdu Tetteh mi ne vardı her maç 2 tane tıklatıyordu istisnasız ya.

çok özledim bi anda o oyunu. bulup oynayasım geldi

o oyunun yeri bende şundan çok ayrıdır, o dönem yeni eve taşınmıştık ve taşınırken de maçları yayınlayan dekoderi iptal ettirmiştik, artık cine5'te mi izleniyordu hala yoksa digiturk var mıydı hatırlamıyorum, ben o yıllarda hiç lig maçı izleyemezdim o yüzden ama futbola olan bağım da o oyun sayesindeydi.

totti vs hiçbirinin tipini bile daha görmemiştim hayatımda ama hepsinin adını soyadını özelliklerini vs biliyordum

Roma net o oyunun en güçlü takımıydı ya allahın belası bi ekipti.

Çaykur Rize benim kabusumdu Tetteh mi ne vardı her maç 2 tane tıklatıyordu istisnasız ya.

çok özledim bi anda o oyunu. bulup oynayasım geldi
Bütün dünya starları var o oyunda futbolun en efsanevi oyuncuları herhal bu oyunda... Maldiniler vieriler Cafu lar gigsler

hiç kimsenin ayrılmadığı durumda dahi 5 transfere ihtiyaç varken, takımın en güvenilir 3 oyuncusundan biri, üstelik de yerli bir oyuncuyu gönderip (oyuncu kendi gitmek istiyor olabilir) yerine daha yaşlı, düşüşte ve yetişkin kontenjanından yiyecek soru işaretli adama ana bütçeyi gömmeyi planlıyoruz.

kalan 3 haftada mucize ötesi şeylere ihtiyacımız var, yoksa bu sene sonu geldiğinde yarış içinde bile olacağımızı sanmıyorum. muhtemelen cl fikstürünün yoğunlaştığı dönemin ardında, ocak sonu gibi falan ligde havluyu atarız.

takım sonsuza kadar şampiyon olamayacaktı, elbette bir yerlerde düşüşe geçecektik ama özellikle bu yılda ve bu şekilde olacak olması çok üzücü ya. umarım bir mucize olur kalan sürede ve sezonun devamında.

Geri
Üst Alt