- 20 Mayıs 2019
- 10.944
- 10.554
- 1.473
bu gidişle osimhen'e yedek olarak zamanında serie a'da gol krallığı yaşamış sonra psgye gitmiş arjantinli bir süperstarla anlaşacağız gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diri bir Icardi her sorunu çözerbu gidişle osimhen'e yedek olarak zamanında serie a'da gol krallığı yaşamış sonra psgye gitmiş arjantinli bir süperstarla anlaşacağız gibi geliyor
Zaten Diri bi İcardi olsa Osi-İcardi ikilisiyle ligin içinden geçerdikDiri bir Icardi her sorunu çözer
Agahoawa yı unutmuşsun sol açıkBizim kadroya acil cm 01 02 Okan Koç, Sergei Nikiforenko ve Taribo West lazım.
Kennedy Bakircioglu'na da hayır demem
Edit: Tsigalko kalbimizdesin, yedek bekleyeceksen gel koçum
Bizim kadroya acil cm 01 02 Okan Koç, Sergei Nikiforenko ve Taribo West lazım.
Kennedy Bakircioglu'na da hayır demem
Edit: Tsigalko kalbimizdesin, yedek bekleyeceksen gel koçum
Agahoawa yı unutmuşsun sol açık
Evet maalesefTsigalko öldü yaa, 37 yaşında vefat etti garibim..
10+4 olmasa da bunlar adam alamazlardı.Ben size dedim ama 10+4 kuralı boktan diye ama yok abi 4 genç alacağız mecbur bu çok iyi yoksa hep 30 yaşlarında herif getiriyorlar kulüplerimiz lige diyenler şimdi iyi görüyorlardır umarım.
Yok İcardi kalmasın sırf bu yuzden bu kuralı destekleyenler vardı.
Al o zaman 4 tane oyuncu göreyim bende.
Rusya'dan değil Fransa'dan al diyenler de var o zaman Afrika milli takımı mı olalım?
Bize beyin katacak zeki ve teknik oyuncular lazım değil mi hep atletizm ile nereye madar gitmeyi düşünüyorsunuz?
Leao alınırsa mecbur 10 numara bölgesine genç alacaksın, genç demek olmamış daha ham demek genelde. Sende o oyuncu birşeyler katip daha iyi yerlere gelmesini sağlamalısın bunun başka yolu yok.
Hazır genç diye şeyi unutun.
10+4 olmasa da bunlar adam alamazlardı.
Leao'yu koy sola sınır da yok diyelim kimi alacaksın 10 numaraya?
Öyle iyi oyuncu alacak olsan zaten sağ beklerin birini satar alırsın.
Rejindersle Leao'yu birlikte alacaklar da kontenjan yok diye alamıyorlar gibi bir durum yok ortada.
ben hala bekliyorum o mallığıRejinders + Leao paketi imkansız da bizimkiler gider De Bruyne falan almaya çalışırdı muhtemelen.
Ben dönem başından beri Diaz'in zorlanması gerektiğini diyordum hele Real'in transfer politikası sayesinde onun süresi azalır diye düşündüm. Zaten piyasada hem olmuş hem bize gelmesi mümkün fazla oyuncu yok bunu baştan söylüyorum.10+4 olmasa da bunlar adam alamazlardı.
Leao'yu koy sola sınır da yok diyelim kimi alacaksın 10 numaraya?
Öyle iyi oyuncu alacak olsan zaten sağ beklerin birini satar alırsın.
Rejindersle Leao'yu birlikte alacaklar da kontenjan yok diye alamıyorlar gibi bir durum yok ortada.
Okoronkwo türkiye te geldi kayseri de oynadı diye hatırlıyorum... n diaye de vardı evet... penarol de bir Carlos jaques vardı sağ açık onu da alırdım hep... robben daha groningen de psv ile anlaşmış gelecek transferi için, kaka brezilya da flamingo daydı sanırım...bildim bileli menajerlik oyunlarında Belarus, Ukrayna vs hep wonderkid cenneti oluyor. Hala da öyle hiç değişmedi. O oyundaki Shakhtar'ın her oyuncusu inanılmaz parlıyordu. Okoronkwo mu ne vardı, sonra N'diaye vardı DMC.
Okoronkwo türkiye te geldi kayseri de oynadı diye hatırlıyorum... n diaye de vardı evet... penarol de bir Carlos jaques vardı sağ açık onu da alırdım hep... robben daha groningen de psv ile anlaşmış gelecek transferi için, kaka brezilya da flamingo daydı sanırım...
İtalya ligi çok iyiydi. Roma ve lazio felaket zordu. Bizim ligde de Çaykara Rize felaket zorluyor. Kürşat falan vardı![]()
Bütün dünya starları var o oyunda futbolun en efsanevi oyuncuları herhal bu oyunda... Maldiniler vieriler Cafu lar gigslerRoma net o oyunun en güçlü takımıydı ya allahın belası bi ekipti.
Çaykur Rize benim kabusumdu Tetteh mi ne vardı her maç 2 tane tıklatıyordu istisnasız ya.
çok özledim bi anda o oyunu. bulup oynayasım geldi