Transfer Nöbeti #8

batrakov 33 bonservis
leao 50 bonservis
can uzun 60 bonservis

haberlerde konuşulan bonservis miktarları bunlar.

madem bu paralar illa ki verilecek, 40-45 bruno'ya teklif edilse manu hayır demez gibi.

Öyle bile olsa 26 yaşındaki adamı 6.5 milyon euro gibi komik paraya getiriyorsun. Sanchez 9.5'a geldi ,icardi ise 10'a geldi. Bu yönetimin aynı bonservislerle getirmesi imkansız
bonservis taraflarında haklısın zaten. ET meteliğe kurşun attığımız dönem bize bugünkülerin yarısını kuramayacağı kadro kurdu.

batrakov 33 bonservis
leao 50 bonservis
can uzun 60 bonservis

madem bu paralar illa ki verilecek, 40-45 bruno'ya teklif edilse manu hayır demez gibi.
yok be reis o paralar verilmeyecek. sürecin sonunda leao can gelmez barrakov gelir yaz kenara

batrakov 33 bonservis
leao 50 bonservis
can uzun 60 bonservis

Oyuncu istemiyormuş Manu kabul etse ne fark eder?

Ayrıca (şahsi düşüncem) 32 yaşındaki oyuncu icin 45 veren kulüp enayidir.

Bazen parayı düşünmemek lazım diyorum ama herifin yaşı da var sonuçta.

Leao'nun istatistikleri düşüşte olduğunu göstermiyor
Sakatlık sorunu yok
Milan'ın düşüşü etkilemiş olabilir mi oyuncuyu

Renktaş istatistikler gözümüzle gördüğümüzü daha iyi anlamak için var neticede.

Yoksa geçen sezon süre başına İcardi gibi gol katkısı sunan bi santraforu göndermek çok yanlış eğer sadece istatistiklere bakarsak

10-12 milyon euro neyine yetmiyor Leao
Bu takımın ağır abileri Sane ve Osimhen'dir onlar kadar kazanman normal değil

Leao'nun istatistikleri düşüşte olduğunu göstermiyor
Sakatlık sorunu yok
Milan'ın düşüşü etkilemiş olabilir mi oyuncuyu
Milan'ın 8. bitirdiği sezon tek başına oynuyordu sahada. Son sezona da Milan forvetsiz varlık gösteremeden girince bu arkadaş da salmış. Giroud varken ki oynayışı ve skor katkısı ile forvetsiz kaldıkları son 2 sezon katkısı arasında dağlar kadar fark var. Adamın ileride bağlantı kuracağı kimse yok Milan'da. Pulisic ile bunun ayağına bakar kaldılar. O da bir yere kadar. Theo da gidince bu arkadaş tamamen kopmuş. Fiziksel olarak düşüş olduğunu sanmıyorum ama sahada ruh gibi geziyordu geçen sezon.

Bazen parayı düşünmemek lazım diyorum ama herifin yaşı da var sonuçta.

Admirim dediğine katılıyorum ama bazı futbolcular -ki bunların sayısı çok az- için bunlar bence geçerli olmamalı.

Bruno bunlardan biri. Ama leao değil mesela.

Yoksa Messi’yi ikna etsek yıllık 30 verilir mi 40 yaşındaki oyuncuya

Messi ise verilir :)

Sanenin 12 kazandığı yerde 15 istemesi normal

Ederi ise 3te 1i falandır

Bazen parayı düşünmemek lazım diyorim ama herifin yaşı da var sonuçta.
oyuncunun isteyip istemediğini bilmiyorum da ikna edilebilir, fikir değişebilir. elbette ki son tahlilde oyuncu gelmek istemezse alamazsın. ben oyuncunun ikna edildiği versiyonu diyorum.

oyuncu 31 yaşının sonunda bu arada şu an. hagi de gs'a o yaşta geldi. yarattığı etki malum. 32 yaşındaki her oyuncuya o para verilmez zaten. özel bir oyuncu ve tam ihtiyaç duyulan profil. osimhen ile eklemlendiğinde gs'ı en az 2 sene üst üste, belki daha fazla şampiyon yapacak biri kendisi.

ulan Çorumspor bile portekiz liginde 20 gol atan adamı alıyor forvete ,

allah sizi bildiği gibi yapsın

Eskiden oyuncu transfer etme konusunda ikna kabiliyetin pek bir önemi olmadığını para ve lig kalitesinin belirleyici olduğunu düşünürdüm. Erden Timur bu düşüncenin yanlış olduğunu gösterdi. Torreira, Sanchez gibi adamları alırken sadece oyuncuları ikna etmiyorsun ,kulüpleri de sudan ucuza almaya ikna ediyorsun. Şimdi o olsa bu paraların daha azına ne oyuncular gelirdi
o şekilde bir ugras olsa bekle hadi. kasada 1m avro para vardi diye anlatıyor timur o günleri. cl ine girme durumuna göre hazır tutup hem kulübü hem oyuncuyu oyalıyorduk diyor. şimdi ise para çok olduğunu söyleyip yapamıyorlar transferi.

Geri
Üst Alt