Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    4
Kardeş sana batan ne onu anlamadım?

Sen kendi fikrini beyan edince bir konuda problem yokken ben oyuncunun sinsi olduğunu düşünüyorsam seni niye bağlıyor? Adamın emeğini inkar eden mi var? Ona bakarsan İcardi'nin de emeği çok büyük ama tatilleri yatarak geçiriyordu o zaman laf söylemeyelim mi? Kaan parasını alıyor ama futbolcu fiziği yok yorumumuzu katmayalım mı? Boş konuşuyorsun sadece. Senin gibi tipler illa birilerine muhalefet olarak egosunu okşar, iyi bilirim. Oturup kendi kendine kıvranabilirsin dostum.

Sen bu kulüpte para olmadığını düşünecek zekadaysan, muhatap olmaya gerek yok bile. Ekşide siteyle alakalı bahsettiğim güruh da bunun gibiler. Vakti zamanında Şeref abi için de aynısı yapılmıştı hatırlıyorum.
owww fena kıvranıyorum. Duyumcudan ayar yedim ne yapacağım şimdi...

Aynen aynen benim gibileri iyi bilirsin. Git ötede oyna.

Sikeciler 40 vermedi mi net Leaoya red yediler. Bize neden 35’e versin Milan anlamadim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sikeciler 40 vermedi mi net Leaoya red yediler. Bize neden 35’e versin Milan anlamadim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
40'ı hangi şartlarda teklif ettiğin de önemli. Mesela 40 teklif edersin, 10 taksitte öderim dersin. 35 teklif edersin peşin öderim dersen eğer, 35'e satmak daha mantıklı olabilir.

Batrakov torreiranın 8 noluk rotasyonunu da yedekler süper ligde lemina batrakov çıkarsın. Oyuncunun skill setleri bize çok uyuyor. Umarım tutar alışır takıma

50'ye martinelli vs leao'da gözü kapalı martinelli gömerim press desen var yetenek desen var satmaya çalışsan tekrar satabilirsin
Martinelli teknik becerisi zayıf olmasına rağmen her topu kendisi kullanmaya çalışıyor nedimim ama biraz kaşarlanırsa makineye dönüşür ben de martinelliyi tercih ederdim

İrfan hocam sadece davay davay ve yavuşka diyebiliyormuş Kemalim.

Maalesef anlaşamazlar
12DFC564-D00C-4328-B8AC-BAD34E3CC310.webp

Geri
Üst Alt