Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Batrakov

Oy: 0 0,0%
  • R. Mora

• El Khannouss

• Kullanılan toplam oy
    0
Geçtiğimiz yıllarda da çok yanlış transferlerimiz olmuştu ama arada hep en az 2-3 tane nokta atışı adamlar alıp kadroyu güçlendirmiştik. Bu sene bu işi de beceremeyeceğiz diye korkuyorum artık. Yani bu kadar mühim eksik varken hayvani maliyetlere Leao'yu almanın ne manası var? Avrupa'da muadili başka oyuncular bulunabilirken Rusya'dan yüksek bedelle oyuncu alıp kumar oynamanın ne manası var?

Adları geçtiği için söylüyorum, Leao'yla Martinelli arasında kalıp hem daha fazla ödeyip hem de daha formsuz adamı almakta ısrar etmeyi bu adamlar (hoca, ekibi, yöneticiler) nasıl normal karşılayabiliyorlar vallahi çözemiyorum.

Bu sezon bence fb dışında bjk, ts de yarışın içinde olacak. Hatta son haftalarda atıyorum şöyle bir puan tablosu görebiliriz. 77, 76, 74, 73 gibi. Son yılların en çekişmeli ligi bizi bekliyor. Diğer tüm takımların gayesi bizi 5. kere üst üste şampiyon yapmamak olacak ve sanırım bizim yönetimin de gayesi o yönde. Yoksa biz zaten transferleri eylül'de yapıyoruz gibi abuk subuk açıklamalar yapmak yerine kampa 2-3 tane kaliteli oyuncu yetiştirirlerdi.

Kafayı vermiş Leao
Yeniden sıfırdan transfer edilen diri bir Icardi
Six Packli Kaan
Konsantre olan Sanchez

Bu ekip çok güçlü oldu

Kafayı vermiş Leao zaten hoplatır.
1786008440494.webp

1786008469044.webp

Geçtiğimiz yıllarda da çok yanlış transferlerimiz olmuştu ama arada hep en az 2-3 tane nokta atışı adamlar alıp kadroyu güçlendirmiştik. Bu sene bu işi de beceremeyeceğiz diye korkuyorum artık. Yani bu kadar mühim eksik varken hayvani maliyetlere Leao'yu almanın ne manası var? Avrupa'da muadili başka oyuncular bulunabilirken Rusya'dan yüksek bedelle oyuncu alıp kumar oynamanın ne manası var?

Adları geçtiği için söylüyorum, Leao'yla Martinelli arasında kalıp hem daha fazla ödeyip hem de daha formsuz adamı almakta ısrar etmeyi bu adamlar (hoca, ekibi, yöneticiler) nasıl normal karşılayabiliyorlar vallahi çözemiyorum.

leao aslında potansiyel olarak martinelliden çok büyük topçu

ama dediğin gibi rper ikisi de mümkünse şu halleriyle neden bir takım leaoyu seçer

tek bir taktiksel cevabım var

leao daha doğaçlama hücum edebilen ve maç çözebilecek bir oyuncu

muhtemelen hücum planımız yine bireysel beceri odaklı olacak

bu duyumcuların sürekli demet akalın şarkıları gibi laf sokmalı cümleler kurması gelenek mi
Duyumculuk Gün 1

Foruma üye olundu. Kolpalar sıkıldı.

1-2 üye çıkıntılık yapıyor fazla sorguluyor onlara göndermeli laflar sokuldu.

Çok şükür bugünde tatmin olduk. Yeni gelişmeleri akşam iş çıkışı çalışanlarıma saksı fırlattıktan sonra gelip foruma yazacağım...

Takipte kalın, duyumsuz kalmayın.

Günlük kücük capta böyle ara ara kipirdanmalar olabiliyor.
Aksam olunca tekrardan durulur.

Geri
Üst Alt