Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    77
Leao can uzun el khanus batrakov

1785606559835.webp

Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. Oyuncunun maaşı 9 milyon € sabit + bonuslar olacak. Oyuncu Villarreal maçı öncesi getirilecek.

Batrakov için konuşulan rakamlar doğru değil. Eğer transferi tamamlanırsa total maliyet 28 milyon € civarı olacak.

Dün yazmıştım, Can için resmi teklif yapılmıştı. Aradaki fark 10 milyon € civarında. Artık taraflar anlaşma zeminine yakın.

Barış için 50 milyon €'nın 1 tl altına gönderilmemesi kararı alındı. Pazarlıkları devam ediyor, Avrupa'dan 50 milyon € Araplardan 50 milyon € üstü iteniyor.

Forvet kısmı için ciddi adaylardan biri George Ilenikhena. Bu bölge biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Osimhen yokluğunda oyun planı değişmeyeceği şekilde benzer özelliklere sahip çok alternatif var burası bekleyecek bence biraz daha.

Dün ekşi'de sürpriz gelişme olabilir dediğim kişi Hakan. Hakan kulübe gelmek istediğini her fırsatta dile getiriyor hala. Yönetimin yarısı istemezken yarısı sıcak konuda.

Martinelli konusunda ise benim bildiğim bir ilgimiz yok. Milan oyuncuyu Leao'dan çıkıp getirmek istiyor, FB haberlerinin de doğru olduğunu düşünmüyorum.
soyadaş sen gerçekten kayfeninkonyağı mısın

Hakan 1 yıldır gerizekalılık etmese aslında hem Osimhen hem Sane hem Leao için çilingir olur, nokta atışı bile denebilirdi ama vazoyu kırdı bir kere. Tamiri zor.

Çoğu ülke anti Rusya politikası izliyor, bundan dolayı da (politik sebeplerden ötürü) Rusya ile ticaret yapılmasına engel olan ülke politikaları varken kimse kolay kolay Rusya'dan oyuncu falan almıyor.

Hem para aktarımı sıkıntı (evet dolaylı yoldan halledilebilir) ama kimse buna kolay kolay yanaşmak istemiyor.
Bir de Lokomotiv Moskova direk devlet demiryolu şirketi olan RZD (Rus Demiryolları - Russian Railways) şirketi. Bu da ekstra bir zorluk herhalde. Safanov örneği ile burada ayrışıyorlar deniyor.

Hakan Calhanoglu takimda gruplasma baslatir , takimin huzurunu bozar.
Zaten performans olarak da eskisi gibi degil ve zirt pirt sakatlaniyor

o yuzden kapinin onunden bile gecmesin

Hakan ile ilgili bir tane kaynak yok
Ben göremedim kaynak nedir haber kimden çıktı

Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. Oyuncunun maaşı 9 milyon € sabit + bonuslar olacak. Oyuncu Villarreal maçı öncesi getirilecek.

Batrakov için konuşulan rakamlar doğru değil. Eğer transferi tamamlanırsa total maliyet 28 milyon € civarı olacak.

Dün yazmıştım, Can için resmi teklif yapılmıştı. Aradaki fark 10 milyon € civarında. Artık taraflar anlaşma zeminine yakın.

Barış için 50 milyon €'nın 1 tl altına gönderilmemesi kararı alındı. Pazarlıkları devam ediyor, Avrupa'dan 50 milyon € Araplardan 50 milyon € üstü iteniyor.

Forvet kısmı için ciddi adaylardan biri George Ilenikhena. Bu bölge biraz daha bekleyecek gibi duruyor. Osimhen yokluğunda oyun planı değişmeyeceği şekilde benzer özelliklere sahip çok alternatif var burası bekleyecek bence biraz daha.

Dün ekşi'de sürpriz gelişme olabilir dediğim kişi Hakan. Hakan kulübe gelmek istediğini her fırsatta dile getiriyor hala. Yönetimin yarısı istemezken yarısı sıcak konuda.

Martinelli konusunda ise benim bildiğim bir ilgimiz yok. Milan oyuncuyu Leao'dan çıkıp getirmek istiyor, FB haberlerinin de doğru olduğunu düşünmüyorum.
cat-shocked.gif

Geri
Üst Alt