Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    93
Dünya kupasında fas herkesi çok şaşırttı... şimdi bouadli alsak ben bayram ederim... faslı diye iyi oyuncu olmayacak mı?
İyi oyuncu olmaz mı dedim? O bölgelerden iyi futbolcu çıkabilir ama iyi karakter nadiren çıkar. Ordan aldığımız oyuncuları hatırlayın. Neredeyse hiçbirini güzel bir şekilde anmıyoruz. Fas asıllı değil miydi Omar Elabdellaoui? Herif kendini kör etti, sahip çıktık, parasını ödedik. Sonra tazminat aldı bizden.

kendi takımında 1 milyon alan herhangi bir u23 oyuncuya 5 milyon maaş vermesinler de naparlarsa yapsınlar.

Kafayı vermiş Leao
Yeniden sıfırdan transfer edilen diri bir Icardi
Six Packli Kaan
Konsantre olan Sanchez

Bu ekip çok güçlü oldu
Alkole tovbe etmis bir Jacobs
Boksu birakmis bir Apo
Diyete girmis bir Sara
Sahada lider bir Ilkay

Vay beeee

Can planı Barış'tan da bağımsız. Yunus için de sezon başı Benfica ve Real Betis'in sözlü teklifleri vardı. TFF'nin uzun vadede sınır sorunu çıkaracağını düşündükleri için yerli havuzunu genişletmek istiyoruz. Hocanın sezon başı söylemi doğru. Can dışında teklif yapılan birkaç gurbetçi oyuncu var normalde ama sanırım tamamı transfer dönemi sonlarına bırakılacak gibi. Gelen giden dengesine göre eklenebilir. Berkay Yılmaz, Mert Kömür ( teklif yapıp bıraktık nedense ), İlhan Fakıllı ( devre arası ilgilendik sezon başı ilgilenmedik ne alakaysa ) gibi isimler vardı. Birkaç isim daha var.
Gurberçi oyuncular mevcut ligdeki yerlilere göre daha potansiyelli doğru hamleler olur ama direk almak yerine bence mevcut takımlarında 1 2 sene devam etmelerini sağlasak daha iyi olur. Bizde oynayacakları 4 5 maç gelişimlerini baltalıyor.

Düşünüyorum düşünüyorum Sane'yi satıp, Sola Leao, Sağa Barış'ı monte edip, 2 kanadı ve Sağ beki yedekleyen Sallai'yi tutmamız gerektiğine karar veriyorum.

Keşke bir piyango çıksa ama zannetmem..

Geri
Üst Alt