Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .
Hic böyle burak doganin twiti gibi sorusma balatildi twiti görmedik ne hikmetse
burak doğan arkadasının haberini yapıyordur. yapıldı diye hatırlıyorum sikayet onlar için de. takibini yapmıyorlar götten transfer sallamak daha hoş ve getirisi yüksek çünkü.

Bu da cok hakli bir serzeniṣ

Muhabirler sadece muhabirlik yapınca kulüp yalanlama falan yapmıyor mesela. Çok nadirdir GS'ın transfer haberi yalanlaması. Ama muhabirler meslekleri yerine papiçuloluk yapınca tabi sıkıntı oluyor. GS'ın halka açık şirket olduğunu çok unutmamak lazım RT ve like için.
Şöyle bir yorum gördüm bu da haklı zaten yorumu Tansel ile program yapan Anıl Tatar attı. Diğer yalan yanlış haberlerde hep iddia boyutunda iş burada çok kesin konuşması ve muhabirlerin kulüple haberleştiği yerde böyle bir durum yok diye bilgi verilmesine rağmen işin ısrar boyutu sıkıntı. Bir de diğer kişiler normal vatandaş. Senin mesleğin gazetecilik o yüzden ekstra dikkatli olman ve sorumluluğun olması gerekir.

Umarım Dinçer Azaphan özür babında Burhan Can a locasında maç izletir

Yargılanması yetmez akrrditasyon iptali ve bir meydan dayağı cezası yerinde olacaktır

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk parladığı dönem ciddi bir sakatlık yaşadı dizden, o onu çok geri götürdü potansiyel anlamında.

Benim aklımda çapraz diye kalmış ama tabii çok yıl geçti yanlışta hatırlıyor olabilirim ama ciddi bir sakatlık yaşadı onu net hatırlıyorum.
diz kikirdak sakatligiymis, 2020'de 6 ay top oynamamis bu yuzden

ama dedigim gibi 2023 senesinde, subat ile aralik arasi 30 PL macinda toplam 16 gol 8 asist yapmis
kariyerinin en parlak donemi de oydu, sonrasi gelmedi hic
sakatliktan cok taktiksel bir durum, bi de gelisimi durdu yani pek kafasini kaldirarak oynamayi ve dar alanda fark yaratmayi ogrenemedi

Burhanı seven insan falan yoktur heralde ama kendisine yapılan şey net haksızlık. Haketmediği için demiyorum, diğer palavracılara yapılmayıp sadece bct yi kurban seçmek haksızlık.
Adamım haberi doğruysa ve buna rağmen bu şikayette bulunduysak da bu tam anlamıyla faşoluk

Gözaltına aldırmaları gerekenler Ahmet Ercanla, Lube Ayar, fenerli namussuz fenomenler vs olması gerekirken yönetim Burhancan ile uğraşsın. Günahım kadar sevmiyorum tarzını ama ayıp.
Onların hepsi şikayet edildi. Lube için kaç kere gözaltı haberi çıktı. 6222'den ceza verdiler işin sonunda.

Batrakov sadece 10 mu oynuyor Can Uzun ile beraber alınsa 8 falan kullanamaz mıyız kabız olduğumuz maçlarda?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu demir ışık'ın rutbesi saat başı değisiyor mu bana mı öyle geliyor

Şimdi burhancan, velevki transferi bozdu varsayalım. Evet bir yaptirimi olmalı. Ama ondan önce alenen Galatasaray'a salya akıtarak saldıran, Ahmet ercanlar, lube ayar gibilere bunun misli cezalar aldırmak için cabalasinlar

Martinelli mi Leao mu

Martinellinin ismi kulaga da hos geldigi icin istiyorum
Martinelli'nin ne vereceği belli. Alırsın kullanırsın 8/10 performans alırsın, pişman da olmazsın. Kendisi bir super star değil ve asla olmayacak.

Leao bir kumar, kendisini bulursa 10/10 seviyesine ve belki de ötesine çıkabilecek bir oyuncu. Dünyada pozisyonunun en iyisi olduğu bir nokta oldu ve tekrar o seviyeyi yakalayacak yaşta. Önünde Osimhen ve dudaklarında floryanın suyu varken ben bunun olabileceğine inanan tayfadanım.

Burhanı seven insan falan yoktur heralde ama kendisine yapılan şey net haksızlık. Haketmediği için demiyorum, diğer palavracılara yapılmayıp sadece bct yi kurban seçmek haksızlık.
Adamım haberi doğruysa ve buna rağmen bu şikayette bulunduysak da bu tam anlamıyla faşoluk
BCT'nin haberi doğru olsaydı Musiala'nın geçtiğimiz hafta kampa katılması gerekiyordu.

Geri
Üst Alt