Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    118
  • Bu anket kapanacak: .
diz kikirdak sakatligiymis, 2020'de 6 ay top oynamamis bu yuzden

ama dedigim gibi 2023 senesinde, subat ile aralik arasi 30 PL macinda toplam 16 gol 8 asist yapmis
kariyerinin en parlak donemi de oydu, sonrasi gelmedi hic
sakatliktan cok taktiksel bir durum, bi de gelisimi durdu yani pek kafasini kaldirarak oynamayi ve dar alanda fark yaratmayi ogrenemedi
Bende az önce baktım dediğin gibi çapraz bağ değilmiş. Ben yanlış hatırladım. Süre yaklaşık 6 ay ve diz olunca benim kafa çapraz diye kayıt etmiş olabilir.

Yeni parladığı dönem 19 yaşında dizden kıkırdak ile alakalı ciddi bir ameliyat olmuş yaklaşık 5-6 aylık bir sakatlık süreci yaşamış.

O dönem Arsenal'i takip ederdim ilk oynamaya başladığında falan bu kimmiş dedirtiyordu direkt. Sakatlık tam şova başladığı dönem oldu.

Sonra zaten bir daha o potansiyeli ortaya çıkaramadı. İyi sezonları var, bence iyi de topçudur.

Screen-Shot-2020-10-12-at-15.31.08-2994.webp

Osimhen
Leao Can Sane

Bu 4lünün arkasına 2şer öküz ciğeri tasıyan 2 adam koymak lazım. Lesley et mi balık mı anlamadım ben

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona bu kadar orta sahayi napacak
Casado Bernal De Jong fln bunlardan biri gidecek herhalde alirlarsa
daha Gavi Pedri Fermin Olmo falan da var takim orta saha kayniyor

Burhanı seven insan falan yoktur heralde ama kendisine yapılan şey net haksızlık. Haketmediği için demiyorum, diğer palavracılara yapılmayıp sadece bct yi kurban seçmek haksızlık.
Adamım haberi doğruysa ve buna rağmen bu şikayette bulunduysak da bu tam anlamıyla faşoluk
Diğer palavracılar ile farklı görüyorum bu olayı. İlgi var gibi de vermedi, ''İş bitti'' haber başlığıyla yayın açıp kampa katılmasını bekliyoruz diye net konuştu. Bizzat Dursun Özbek var işin başında dedi. Kulüp yalanlama yapmasına rağmen ısrarla doğru diyorum diyerek kulübün yalan söylediğini ima etti.

2. kez yalanlandı yine üsteledi.

Haberin doğru olduğunu da sanmıyorum çünkü 1 saat geçmeden Plettenberg dalga geçercesine yalanladı haberini.

Bir şey olacağından değil zaten de bütün yaz insanları kandırmayı umursamayan, iş ahlakından yoksun insanlara güzel ders olur.

diyelim ki bahsi gecen 5 transferi yaptik ve kontenjani fulledik (sol kanat, u23 10 numara, u23 stoper, u23 santrfor, Can Uzun)
bu surecte de Baris ayrildi ve Nhaga kiralik yollandi

bunlarin ustune Singo ya da Sallai'den birinin ya da her ikisinin gittigi senaryoda kimleri alirdiniz?

Can Uzunun arkasinda iki tane topa karsi iyi calisan ve savunma kapasitesi rahat 7/10luk olan adam koymak baya mantikli olur

diyelim ki bahsi gecen 5 transferi yaptik ve kontenjani fulledik (sol kanat, u23 10 numara, u23 stoper, u23 santrfor, Can Uzun)
bu surecte de Baris ayrildi ve Nhaga kiralik yollandi

bunlarin ustune Singo ya da Sallai'den birinin ya da her ikisinin gittigi senaryoda kimleri alirdiniz?
de jongu çeker alırdım

Geri
Üst Alt