Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.973
- 9.399
- 2.538
Özgür basın susturulamaz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenalin kendi önerisi olmasa klüplere ismi bile çıkmazdı.Bir sezonda 2 sol kanat bırakmazlar.
Trossard'ı verdiler Tzolis'i aldılar eğer oraya bir de Vini almıyorlarsa veya o kalibrede birisini kolay kolay Martinelli'yi salmazlar.
Hayır batrakov genelde 8 oynuyor fiziği zayıf olmasına rağmenBatrakov sadece 10 mu oynuyor Can Uzun ile beraber alınsa 8 falan kullanamaz mıyız kabız olduğumuz maçlarda?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende az önce baktım dediğin gibi çapraz bağ değilmiş. Ben yanlış hatırladım. Süre yaklaşık 6 ay ve diz olunca benim kafa çapraz diye kayıt etmiş olabilir.diz kikirdak sakatligiymis, 2020'de 6 ay top oynamamis bu yuzden
ama dedigim gibi 2023 senesinde, subat ile aralik arasi 30 PL macinda toplam 16 gol 8 asist yapmis
kariyerinin en parlak donemi de oydu, sonrasi gelmedi hic
sakatliktan cok taktiksel bir durum, bi de gelisimi durdu yani pek kafasini kaldirarak oynamayi ve dar alanda fark yaratmayi ogrenemedi
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa reale çaktık obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa reale çaktık obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rodri pedri gavi ile aman allahım barça mı söylemlkeri geri geliyorHuağaaaa hele şükür eski barça geri döndü takımı helva yapmıştınız be helva
Bernale çökelimBarcelona bu kadar orta sahayi napacak
Casado Bernal De Jong fln bunlardan biri gidecek herhalde alirlarsa
daha Gavi Pedri Fermin Olmo falan da var takim orta saha kayniyor
Arsenal önerisi bile değildir bence.Arsenalin kendi önerisi olmasa klüplere ismi bile çıkmazdı.
yok be ne kardeşiKardeşi orda ya zaten pedri
de jong yollanacak deniyordu, ialç olur bize beBarcelona bu kadar orta sahayi napacak
Casado Bernal De Jong fln bunlardan biri gidecek herhalde alirlarsa
daha Gavi Pedri Fermin Olmo falan da var takim orta saha kayniyor
Diğer palavracılar ile farklı görüyorum bu olayı. İlgi var gibi de vermedi, ''İş bitti'' haber başlığıyla yayın açıp kampa katılmasını bekliyoruz diye net konuştu. Bizzat Dursun Özbek var işin başında dedi. Kulüp yalanlama yapmasına rağmen ısrarla doğru diyorum diyerek kulübün yalan söylediğini ima etti.Burhanı seven insan falan yoktur heralde ama kendisine yapılan şey net haksızlık. Haketmediği için demiyorum, diğer palavracılara yapılmayıp sadece bct yi kurban seçmek haksızlık.
Adamım haberi doğruysa ve buna rağmen bu şikayette bulunduysak da bu tam anlamıyla faşoluk
de jongu çeker alırdımdiyelim ki bahsi gecen 5 transferi yaptik ve kontenjani fulledik (sol kanat, u23 10 numara, u23 stoper, u23 santrfor, Can Uzun)
bu surecte de Baris ayrildi ve Nhaga kiralik yollandi
bunlarin ustune Singo ya da Sallai'den birinin ya da her ikisinin gittigi senaryoda kimleri alirdiniz?