Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Bu anket kapanacak: .
Tolgahan'ın 2 gün önce girdiği Martinelli infosunu Di Marzio girmiş. Tolgahan, Dursun'un torunu falan olabilir bildiğin

Seni aptal Milan ,Dursun Papi'yi sen ne sandın. ım transferin kurdu. Bizim olacak Martinelli, vurcaz kırbacı. Oh yaa!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu alınsın bu alınsın bu maliyet iyi şu maliyet kötü taraftarın konusu değil profesyonellerin ve yönetimin işi. Ben vaktinde gerekli mevkilere yeterli transfer yapılmasıyla ve takıma bir an önce uyum sağlamasıyla ilgileniyorum. Diğer yöneticiler bir halt beceremediği için Dursun acil bu işle ilgilenmeli. İlgilendiğinde yaptığı işe laf etmem. İlgilenmezse vasıfsız yöneticilerine değil ona beddua saydırırım. Bu kadar basit. Transferleri halledip bir an önce anonim şirket yönetimini de güçlendirsin başka da bir şey istemiyorum.

leao mu dersin
yoksa
martinelli mi
gerçek
sol açık sallai

Geçen sene son 10 maç otoban olmuştu kalmasını istemekte haklı 1 maç çok iyiyken 2 maç kötü performans sergileyen adamın %30-35 performansı bel bağlıyoruz.

leao'yu aldığımız gün resmi x hesabından koyduk mi lan paylaşalım

Bu arada gene transferlerde oyuncu profili diye bir olay yok. Her sene ayni olay. Martinelli ile Leao arasindaki tek benzerlik ayni pozisyonda oynamalari.

Geçen sene son 10 maç otoban olmuştu kalmasını istemekte haklı

ya umut son 10 maçı baz alıyon da geri kalan 40 maçı niye baz almıyosun

arsenal'de geçen sene son 2 ay declan rice'nin validesine atladılar herifin ayaklar gitmiyordu artık mustafa sarp'a döndü top oynayamadı

napsınlar satsınlar mı mesela rice'ı son 2 ay iyi değildi diye

el knusa 50 verin alın

Geri
Üst Alt