Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Bu anket kapanacak: .
Batrakova 5+ maas felan okudum. Kafayi yemis bunlar isin kotusu bizim beceriksizler vermez o parayida diyemiyo insan. Bu cocuk derhal gundemden cikmali kazigin en yaglisindan girecek cok belli. Ayrica bunlar kimseyi almaz/alamaz

Vay be Cancelo 32 olmuş.
Çoğu kişi savunma yapmıyor vs vs diyecek ama Anadolu maçlarında çok iş görürdü

Kuvukcu 2 eylule kadar vaktimiz var dedi plana güvenin.

Millet Salah Greenwood filan çekiyor. Biz kim olduğu ne olduğu belli olmayan adamlar peşindeyiz ve en fazla parası olan kulüp biz olduğumuz halde. Bizi her transfer döneminde bu hale düşüren. 3 yıldır bir 10 numara almayan yönetime yaziklar olsun. Kendileri şampiyon yaptı sanıyorlar. Erden Timur'un bişeyini öpün dicem olmuyo

Dursun yüzünden
Her transfer dönemi
Hayatımızın 4’de biri çalınıyor
Sana sevgilerimi tüm şiddetimle iletiyorum

Yani sözlü teklifler imiş o teklifler resmi teklif yapılmamış daha kulüple anlaşmada yok.

1 aydır haber bile takip etmiyordum ne güzel , bugün time'a düştü gaza geldim foruma da dedim geleyim madem leao geliyo ama skandal hala bitmemiş olması valla buradan bu adam gelmezse yıkılırım artık yani zaten zar zor hadi bakalım dedik buradan daha zihnim hiçbir şeyi kaldıramaz.1 dk hazırlık maçı bile izlemedim bu sezon , daha maç falan da izlemem zaten çorum maçına leao falan çıkmazsa onu da izlemem , boykot gelene kadar

Geri
Üst Alt