Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Bu anket kapanacak: .
Ne akla gidip 35 e leao alacağınızı sanıyorsunuz ki Bşde 32 teklif etmişler önce o adama yıllardır 60 istiyor Milan daha aşağı salmıyor belli bişey oyuncuyu kafalaasan Maks düşecekleri 46-47 olurdu zaten
Maksat almak degil zaten, maksat almak istiyormus gibi yapmak.
Ugrastik olmadi diyecekler, dostlar alisveriste görsün.

Yok abi bunlar akıllanmaz. Panik transferi adı altında 3 kuruşluk adamlara milyonları bağlayacaklar yine. Yine eksikler kalacak, yine ocak ayı işaret edilecek vs vs. Rakiplerin de gayet senin üstünlüğünü yıkmaya niyetlenmişken bu kadar, bu kadar vurdum duymaz olamazsın. Mantığa aykırı. Satış direkt bu.

Devre arası seçim olur. Ben işler kötü giderse, seneyi tamamlayacagini düşünmüyorum
kötü senaryoda dursun her sene şampiyon mu olacağız bak su topu tesisi falan yapıyoruz diyip görev süresi bitene kadar durur anca geçen seferki gibi kendi kendine erken seçim icat ederse o zaman durum değişebilir karşısına aday çıkmalı bir de

Bu transferleri son döneme bırakma ve her sezona minimum 1 bölge eksik olacak şekilde girme işi kulüp kültürü haline gelmeye başladı. Sıktı artık bu durum, her transfer dönemi eziyet çekiyoruz resmen. Yeter artık.

leao ve can uzun alınamaz

batrakov çöpünü ne yapar eder alır gibi duruyor

diğer yerlere de son 1-2 gün elde kalan ıskartaya çıkan ne olduğu belirsiz 2-3 adam alır geçerler

allah belanızı versin

Bu transferleri son döneme bırakma ve her sezona minimum 1 bölge eksik olacak şekilde girme işi kulüp kültürü haline gelmeye başladı. Sıktı artık bu durum, her transfer dönemi eziyet çekiyoruz resmen. Yeter artık.

Keşke 1 bölge eksik olsa

10 numara yok
10 numara yedeği yok
2. Santrafor yok
Kanat yedeği yok
Sol stoper yedeği yok

Sol stoper yedeği var apo ama sol stoper yok

Artık her neyse işte ama 3. Stoper Arda 4. Metehan şu an oraya 1 yabancı 1 yerli lazım.

Kanat olarak Sane Barış var Yunus 10 numara yedeği gibi Yunus kanat desek 10 numara da 2 oyuncu yok, kanatlarda 4. Kanat yok en az 4 hazır oyuncu olmalı zaten.

Barış gidecek Leao falan ancak diyorlar ulan senin zaten kanatın yok ne gitmesi.

Osimhen yerine oynayacak bir Barış var onu satın da forvete de Yunus’u Halil’i mi yazacağız.

Bak yine sinirlendim sabah sabah ya.

Ağustos ortası geldi neredeyse haftaya maçımız var şampiyonluk satıyor adamlar

kimse gitmiyor, Nhaga kiralik haricinde
Lang + Batrakov + kiralik Ilenikhena + kiralik Zeze geliyor

bence boyle bi sey gibi olur sanki hm? gercekci olursak.

La Gazetta della sporta gore Milan Leao nun satilmasi durumunda Romadan Matias Soule yi 35 milyon euro satin alma opsiyonuyla kiralamak istiyormus.Bu İtalyan kulupleri islerini iyi biliyor.O yuzden bunlara oyuncu verirken en sert sekilde davranmak gerekiyor Davinsondaki gibi.

50 kağıdı kafadan sakat adama vereceğine 20ye Langı bağla, geç. Adam hali hazırda zaten bağ kurmuş. Hayvani maaş da vermezsin.

Geri
Üst Alt