Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    164
  • Bu anket kapanacak: .
1 Yabancı Hakkı olsa ben yine de Kral Mauro İcardi'yi seçerdim.Kendisi söz konusu olunca duygusallık ön planda oluyo.Parayla bu sevgiyi alamazsın.Adam 1 defa kalbimize girmiş kardeşim 😀

artık %100 eminim kulüpte 1 cent para yok

4 sene şampiyon olmuş ve sürekli clye katılmış, mağazacılıkta rekorlar kırmış bir kulüp olarak kasamızda para yok

şampiyonluğu 1 sene versek demek ki takımda kim var kim yok satıp küçülmeye gideceğiz

hep diyorum bunlar transfer yapmamaya, taraftarı oyalamaya, süreci geciktirmeye uğraştıklarının çeyreği kadar planlama ve transfer için uğraşsalar şu an uçmuştuk
Katiliyorum.

Bu kadar gergin ortamin olusmasindaki gecen zaman, sinir harbi yerine duzgun ilerlense coktan rahattik lig macini bekliyorduk.

Burdan cikardigim sonuc kafalar oncelikli olarak baska yerlerde. Artik proje mi baska bir sey mi...

hep diyorum bunlar transfer yapmamaya, taraftarı oyalamaya, süreci geciktirmeye uğraştıklarının çeyreği kadar planlama ve transfer için uğraşsalar şu an uçmuştuk
kafalar hep kurnazlığa basıyor onun harici ne plan ne program ne kulüp hakkı savunma bi bok yok

dursuna ver arazi satsın peşkeş çeksin

Geri
Üst Alt