Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    167
  • Bu anket kapanacak: .
"Öğrenilmiş çaresizlik, bir kişinin ard arda gelen kötü olaylar yüzünden durumu değiştiremeyeceğine inanmasıdır. Kişi fırsatı olsa bile denemeyi bırakır. Bu kavram ilk kez 1967 yılında psikolog Martin Seligman ortaya atmıştır."

Kimin payı varsa Allah bildiği gibi yapsın.

Transfer Nöbeti 10 unutulmaz bir nöbet olacak gibi. Ama olumlu anlamda mı olur bilmiyorum.

Başkan diyorsun ya iyi transferler ağustos sonu eylül başı oluyor diye. 5 eylülde Galatasaray'ın kadrosu bir kötü olsun var ya. Elimizden çekeceğin var.

Mora yı Porto bırakmaz. Bıraksa da çok yüksek rakamlar ister. Batrakov en gerçekci hedef gibi.
Mora'yı çıkış yaptığı sezonun yazından bile bırakıyordu Porto 70m€ gibi bir paraya Araplara. Son sezonu ve Farioli'nin oyun sistemine uymaması nedeniyle gelişim göstereceğine pek inanmıyorlar gibi görünüyor. 50+ çıkan herhangi bir takım alabilir Mora'yı muhtemelen

Ya millet yazın transfer yapar sezon başına takım alışmış olur biz ise lig başlayınca 2 adam alıyoruz adamlar alışasıya devre arası oluyor son 10 haftada tempo tutuyor adam sonra sezon bitiyor bitince de bu adam tüm sezon yattı diyoruz

Günaydın paylaşımında bir mesaj var bencede ama asomoah mevzsunda yapmışlardı en son

Fırsat transferi saçmalığını düşünüyor bunlar o fırsatlar geldiğinde çıkarıp parayı alabilecekler mi ben sanmıyorum

Batrakov - Sadece Rusya liginde oynamış olması ve fiziği soru işareti, ingilizce bilip bilmediği olası risklerden biri. Potansiyeli var.
Leao - Kesinlikle f/p olarak en kötüsü. Düşüşte. 50 + 10 bağlanacak adam değil.
Mora - Potansiyeli var ama hem fiziği soru işareti hem de son sezonu. Kerem A. 'nın bile double double yaptığı ligde geçen sene epey kötü istatistikleri. 50'ye falan alınırsa skandal olur. (Hocanın yeni takıntısı ve hatalı transferi olması muhtemel)

Reijnders - En mantıklısı, riski düşük, parasını hakeder.

Can Uzun - Potansiyeli çok yüksek. Bence 35-40 falan verilecekse adı geçenler içinde Reijndersle birlikte en düşük riskli 2 oyuncudan biri. Sadece sakatlık riski var.
Martinelli - Sakatlık potansiyeli var ama Leao'dansa her türlü tercih ederim benzer maliyetlere.

Tahmin: Bu yönetim şl listesine 2 ya da taş çatlasın 3 transfer yetiştirir.

Geri
Üst Alt