Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    167
  • Bu anket kapanacak: .
Mora - Potansiyeli var ama hem fiziği soru işareti hem de son sezonu. Kerem A. 'nın bile double double yaptığı ligde geçen sene epey kötü istatistikleri. 50'ye falan alınırsa skandal olur. (Hocanın yeni takıntısı ve hatalı transferi olması muhtemel)
Mora özelinde söylüyorum; Kerem'i de Farioli gibi bir adamın eline verip kaleden uzaktan merkez oynatsalar o da hiçbir şey yapmazdı. Mora kanat özellikleri de olan dribbling yeteneği tavan, kaleye yakın oynaması gereken birisi. Zaten sistemlerine uymuyor, parlatamayacağız diye alma şansı doğuyor. Geçen sezonun Mora için akıbeti bu şekilde olmuş.

Biz genç oyuncu almayalım. Aldık mı uguçukvu Jelert falan alıyoruz. 10 yabancı yeter.

Batrakov - Sadece Rusya liginde oynamış olması ve fiziği soru işareti, ingilizce bilip bilmediği olası risklerden biri. Potansiyeli var.
Leao - Kesinlikle f/p olarak en kötüsü. Düşüşte. 50 + 10 bağlanacak adam değil.
Mora - Potansiyeli var ama hem fiziği soru işareti hem de son sezonu. Kerem A. 'nın bile double double yaptığı ligde geçen sene epey kötü istatistikleri. 50'ye falan alınırsa skandal olur. (Hocanın yeni takıntısı ve hatalı transferi olması muhtemel)

Reijnders - En mantıklısı, riski düşük, parasını hakeder.

Can Uzun - Potansiyeli çok yüksek. Bence 35-40 falan verilecekse adı geçenler içinde Reijndersle birlikte en düşük riskli 2 oyuncudan biri. Sadece sakatlık riski var.
Martinelli - Sakatlık potansiyeli var ama Leao'dansa her türlü tercih ederim benzer maliyetlere.

Tahmin: Bu yönetim şl listesine 2 ya da taş çatlasın 3 transfer yetiştirir.
Elinize sağlık. Reijnders'e katılıyorum. Galatasaray'ın harcayacağı 40Mi varsa Reijnders alsın.
Batrakov fiziği soru işareti ise Mora'nın fiziği ünlem ! olmalı. Batrakov 65 kg, Mora 56 kg. Batrakov'un 90 dakika cikardigi mac cok, Mora'nin gecen sezon 90 dk cikarabildigi 2 mac varmis. Batrakov Ingilizce konusuyor bu arada. SportMail.Ru'nun haberi alttaki. Batrakov'un Ingilizce dersleri aldigi & Ingilizce'sinin iyi oldugunu soyluyor menejeri.

1786094505505.webp

Hayirli cumalar

Allahim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine dursun özbegi baṣimizdan tez zamanda def et amin

Mora'yı çıkış yaptığı sezonun yazından bile bırakıyordu Porto 70m€ gibi bir paraya Araplara. Son sezonu ve Farioli'nin oyun sistemine uymaması nedeniyle gelişim göstereceğine pek inanmıyorlar gibi görünüyor. 50+ çıkan herhangi bir takım alabilir Mora'yı muhtemelen
Evet 50 nin altına vermezler. Batrakovda 25 lerden bahsediyorlar. o sebeple daha gerçekci dedim. Dursun başkanın 19 yaşındaki bir furbolcuya 50 vereceğini sanmıyorum.

Elinize sağlık. Reijnders'e katılıyorum. Galatasaray'ın harcayacağı 40Mi varsa Reijnders alsın.
Batrakov fiziği soru işareti ise Mora'nın fiziği ünlem ! olmalı. Batrakov 65 kg, Mora 56 kg. Batrakov'un 90 dakika cikardigi mac cok, Mora'nin gecen sezon 90 dk cikarabildigi 2 mac varmis. Batrakov Ingilizce konusuyor bu arada. SportMail.Ru'nun haberi alttaki. Batrakov'un Ingilizce dersleri aldigi & Ingilizce'sinin iyi oldugunu soyluyor menejeri.

Ekli dosyayı görüntüle 330608
Bilgi icin tesekkürler. Asıl demek istediğim aslında, aylarca Eylülü bekletip adı geçen oyuncuların yarısının (en azından benim için) büyük soru işaretleri barındırması. Yine çöpe giden bir dönem daha.

Can uzun alır sol kanat 2. Forvet forvet ve 10 no rotasyonunda kullanırım.

Batrakov alır zor maçlarda 10 no kolay Lig maçlarında 8 no rotasyonunda kullanırım.

Lemina ile imzalarsak 1 kontenjan kalıyor ona da çok iyi bir sol stoper alırım

Santrafor yedeği U23 alabiliriz çünkü Barış ve can zaten yedekler orayı

Geri
Üst Alt