Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.493
- 8.964
- 2.518
kendimi boğasım var!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz dahilYalan yav! Bizimkilerde en ufak bir ugras yok Can icin. En iyi ihtimalle sezon basinda yoklanilmistir o kadar.
Kahvekonyak ekşi hesabına inanıp kap'ı sürekli f5'leyenlerin masumiyet
25 milyonluk 1 sağbek fotosu görüyorumula diyelim öyle güneş vuran yerin de sol açıkla alakası yok![]()
Bence de öyle ki verilmemelide. Bize olmuş, o bölgede liderlik edecek adam gerekiyorEvet 50 nin altına vermezler. Batrakovda 25 lerden bahsediyorlar. o sebeple daha gerçekci dedim. Dursun başkanın 19 yaşındaki bir furbolcuya 50 vereceğini sanmıyorum.
Aman Kemalim ya daha da ileri gidersenkendimi boğasım var!
hacı abi uçuş hazırlığı nasıl yapılıyor ki46 saat içerisinde hareketlilik bekliyorum sn eibars
Leao ile hiç alakası yokLEAOOOOOOOOOO
Ekli dosyayı görüntüle 330605
Valla ona da 25 vermez ben diyeyim sana...Evet 50 nin altına vermezler. Batrakovda 25 lerden bahsediyorlar. o sebeple daha gerçekci dedim. Dursun başkanın 19 yaşındaki bir furbolcuya 50 vereceğini sanmıyorum.
Basina günes gecmis olabilir Ahmetim.Bişeyler var belli güneş gibi durmuyor fotoyu yakınlaştır bak sanki sarı renk atılmış gibi fotoya yada ben kafayı kırdım
Hayır ya sağ beke yardıma gelmiş orada...Leao ile hiç alakası yok
Güneş sağa vuruyor
Yani kısaca sağ bekkkkkkkk
Yaşasın yeni sağ bekimiz
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee yardıma gelmiyor dediler bizeHayır ya sağ beke yardıma gelmiş orada...![]()
O hocan gelmeyecek. Üst üste 5. şampiyonluğu kazanıp çok sevdiğin hocanın rekorunu kıracak. KudurOkan'a güvenerek transfer yapılmaz.Bunu Okan'ı sevenler de söyler Ozi.Hem bu arada ben Mikautadze vey Gouiri'yi alak dediğim de oyunculara çöp demiştin ulan![]()
O rekoru kırsın isterim.Aslolan Galatasaray'dır..O hocan gelmeyecek. Üst üste 5. şampiyonluğu kazanıp çok sevdiğin hocanın rekorunu kıracak. Kudur
Düşün işte sol açıktan sağ beke geliyor yardıma daha ne olsun demişler... boşuna eleştirmeyin demişler...Eee yardıma gelmiyor dediler bize
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir loko taraftarı batrakov'u anlatmış.
Batrakov, gördüğüm en zeki oyunculardan biri. Bunu, onu stadyumda izleyen biri olarak söylüyorum; kararlarının çoğu televizyon yayınlarına ve özetlere yansımıyor.
Savunmacılar için sürekli en alışık olmadıkları kararları veriyor; topu nereye paslayacağını veya sahada nerede olacağını anlamıyorlar.
Mükemmel top kontrolüne ve hızlı karar verme yeteneğine sahip.
Sahada her yerde çalışıyor ve oyun kurucu olmasına rağmen, bir savunmacı gibi oyuncuların açıklarını kapatıyor. Her zaman en iyi koşuculardan biri. Mükemmel uzun pasları var ve lokomotiv'de her zaman kornerleri ve serbest vuruşları kullanıyor. Küçük boyuna rağmen batrakov sık sık kafa vuruşlarıyla gol atıyor. Boyu ve kas kütlesi oldukça mütevazi görünse de bu yanıltıcı. Sık sık ikili mücadelelere giriyor kendinden daha güçlü oyunculara karşı kazanıyor, mücadele etmekten çekinmiyor. Sık sık defans oyuncuları tarafından müdahale ediliyor ama baskı altında oynamaktan çekinmiyor. Ayrıca, genç yaşına rağmen yardımcı kaptan genç takımda da kaptandı.
Ek olarak bi maçta sarı kart cezalısıymış maçı tribünde taraftarlar ile beraber izlemiş tezahüratlara eşlik etmiş.
Kız arkadaşı da futbolcuymus ama sakatlık yaşamış erken yaşta futbolu bırakmış. Loko tv'de sunuculuk yapıyormuş.
Böyle bir şey heraldehacı abi uçuş hazırlığı nasıl yapılıyor ki
internete girip bilet alacaklar başka nasıl oluyor?
Oğlum ağlattın lan beniO rekoru kırsın isterim.Aslolan Galatasaray'dır..