Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.985
- 9.416
- 2.538
Bugün yönetim ve hoca arasında toplantı yapılır mı acaba toplantı için uygun bir gün gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim toplantı halindeymiş
bu son toplantı imiş
Yahu renktaş dünya piyasasında kaliteli oyuncu kıtlığı var.Herkesin gözünün önünde olan bu adamı şimdiye çoktan gitmesi lazımdı.Evet 50 nin altına vermezler. Batrakovda 25 lerden bahsediyorlar. o sebeple daha gerçekci dedim. Dursun başkanın 19 yaşındaki bir furbolcuya 50 vereceğini sanmıyorum.
Baktı sallamadılar Sabahattin de saldıUA'nın da umrunda değil heralde Galatasaray
UA'nın da umrunda değil heralde Galatasaray
Şuan beni kulübe üye yapma prosedürü başlattılar, hayırlısı..Perez başkanın yanına vardım birşey iletmemi istiyorsanız yazın
Dün Can konusunda son pürüzler gideriliyordu bu gün arada 10 milyon fark mı olmuş? Bence kaynağınızın da kafa karışık biraz.
![]()
Real madrid sosyal medya sorumlusu olarak mı başlıyorsun işeŞuan beni kulübe üye yapma prosedürü başlattılar, hayırlısı..
Yönetim muhabirler duyumcuların yalan söylediğini biliyoruz onlar da yalan söylediklerini bildiğimizi biliyor. Yine de bizi aptal yerine koymaya devam ediyorlar. Şerefli ahlaklı iyi insanlar böyle yapmaz.Erdem Açıkgöz: "Galatasaray yönetimi, acele etmiyoruz. Finalde herkes yapacağımız transferleri görecek, diyor."
Perez başkanın yanına vardım birşey iletmemi istiyorsanız yazın