Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    175
  • Bu anket kapanacak: .
Bugün yönetim ve hoca arasında toplantı yapılır mı acaba toplantı için uygun bir gün gibi

Evet 50 nin altına vermezler. Batrakovda 25 lerden bahsediyorlar. o sebeple daha gerçekci dedim. Dursun başkanın 19 yaşındaki bir furbolcuya 50 vereceğini sanmıyorum.
Yahu renktaş dünya piyasasında kaliteli oyuncu kıtlığı var.Herkesin gözünün önünde olan bu adamı şimdiye çoktan gitmesi lazımdı.
Videolardan izlediğim kadarıyla gene abartılan bir topçu.
Bizim en büyük sıkıntımız orta ikiliyi tarz olarak uyumlu ve kaliteli oluşturamadık.Buralar güven verse git rus çocuğu nasıl alıyorsan al veya oyuncu bulamadın para bitti git bonservisi elinde olan brandtıı al.ne bileyim git büyük klüplerin kadroda düşünmediği veya genç kiraya vereceği oyunculardan bak..
Ondan sonra leminayla uzatma nhangayı ver kiralık oynasın sara,tor zaten satamıyorsun bu adamları rotasyon olarak kullanırsın bir eksik olduğunda bu adamlar eksikliği hissettirmezler.
Ama eksiksiz yap planı.
Şimdi istediğin 10 noyu al bu mevcut orta sahayla gene sezonu riske atıyorlar.Bu sefer osimende kurtaramayacak.

Ben şunu anlamıyorum arkadaş..Başımızdaki teknik adam ,yöneticiler ,scoutt oyuncu izleme komitesi vsss hiçmi anlamaz bu işten..mesela rus çocuğun statda birkaç maçını izle ,internette 90 dakika maçlarını izle detaylı analizini yap az çok eksiğini ortalama ne kadar edeceğini falan bilirsin arkadaş.
Hatalı transfer tabiki olurda bizimki fiyasko boyutuna ulaşıyor.
Yok abi çalışma yok.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetiimler oluşturuluyor.
Ayhan akman seversin sevmezsin ama futbolcudan anlayan adamdı.O dönemki transferlerin hala kadronun iskeletini okuşturması tesadüf değil.Ama adamların umrunda mı..Kendilerine yakın değil hemen gönderiyorlar.

Aston Villa'da Emiliano Martinez Hazırlık Maçları'nda kadroda olmuyo büyük ihtimalle Fb alabilir..

Leao ve Can gelir.
Transferin son günü de iki tane kimsenin beğenmeyeceği, sene sonu yollayacağımız kiralık u23 stoper ve santrafor gelir.
Başka da bişey olmaz bu saatten sonra.

Dün Can konusunda son pürüzler gideriliyordu bu gün arada 10 milyon fark mı olmuş? Bence kaynağınızın da kafa karışık biraz.
Just Sayin GIF

Hayır dün de 10 milyon € fark olduğunu söylemiştim. Bunda orta solun bulunacağını düşünüyorlar. Çünkü normalde istenen fark 30 milyon €.

Erdem Açıkgöz: "Galatasaray yönetimi, acele etmiyoruz. Finalde herkes yapacağımız transferleri görecek, diyor."
Yönetim muhabirler duyumcuların yalan söylediğini biliyoruz onlar da yalan söylediklerini bildiğimizi biliyor. Yine de bizi aptal yerine koymaya devam ediyorlar. Şerefli ahlaklı iyi insanlar böyle yapmaz.

Toplantı işlerine inanmayın. Sabahtan beri toplantıdayim 1 tane iş yapamadım. Toplantılar boş işler

Geri
Üst Alt