Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Boey Aston Villa'ya karşı iyi oynuyo.Düzenli olarak oynaması gerek.Singo ve Sallai satılırsa iş yapabilir.Tek sıkıntısı düzenli oynayarak psikolojisini iyi tutması diyebilirim..

48 saat icinde tamam can uzun ile birlikte

her önunuze gelene kral muamelesi cekmeyin artik. Hele bu yönetim varken

Serhan'ın da bildiği bir şey yok bu arada. İtalyan basınındaki haberleri görüp ona göre söylemiyorsa bunu hiç bir şey bilmiyorum. Tamamen İtalyan basınındaki haberleri görüp kendi haberiymiş gibi olumsuz diyor. Leao'yu bilmem ama Can'ı alamayacağımız çok yüksek ihtimal bu arada.

artık ilk 5 hafta falan bu kadro sahaya çıkar yapcak bi şey yok.

nasıl yani leao villareal öncesi inecek denmişti
kandırıldım mı yine

Villarreal yarin en az 3 tane atmazsa transfer falan gelmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dransfer isteyen voleybol başlığına gelsin. Dransfer show var.

10-15 milyona rotasyonda duracak 23 yaş kanat almak yerine 50 milyon bonservis 10-12 maaşa almak için MALOĞLUMAL olmak lazım bu işi normalleştirmeyelim allah aşkına

Bak 10 no hariç upgrade işini bile geçtim... As baba 10 no... Rotasyon u23 sol kanat... Solda da oynayabilen u23 santrafor rotasyonu (mazallah BAY giderse diye), Uguchukwu yerine daha net, daha güvenilir, 11 oynayabilecek az paraya kıymalı bir u23 merkez orta saha en azından acil ihtiyaçlarını giderirdi (Lemina kaldı ve stoper rotasyonunda sayıyorum)... Ondan sonrası satışa bağlı olurdu... Fırsat da kovalardın bu dönemlerde özellikle yerli veya satışa göre yabancı...

Geri
Üst Alt