Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Zaman geçtikçe aracılar çoğalıyor, komisyonlar artıyor, ekstra talepler çıkıyor. Kimse GS için değil, cebi için bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Şu an kim bilir uğraş verilen isimler için kaç tane akbaba devreye girmeye çalışıyordur, sırf kendi menfaatleri için birbirlerinin işlerini baltalamaya çalışıyordur.

Yabancı sınırı değişmese, Lang ve İcardi kalacak, tüm yaz sadece 10 numara için uğraşacaklardı ve onu da yine son haftaya bırakacaklardı. Her şey kendileri adına çok basit olacaktı.

Gene cenker kazığını sokacaklar dursun hala singo diye bahane üretsin cenker olunca gözü dönüyor para önemli olmuyor

Tek isim kendisi değil alt 2 dalı daha var. Herkesin malumu iki kişi.

Kavukcu'ya çok kızamıyoruz çünkü Erden abi kadar olmasa da onun da fayda isteği ciddi. Vizyon transferlerine gittikçe bu taraf sorun çıkarıyor.
Her iktidar olma güdüsünün ardında farklı bir tatmin ve fayda arama çabası mevcuttur malum

Bu arkadaşlar öyleyse tam olarak neyin peşinde düpedüz maddi çıkarına mı bakıyorlar yoksa ego savaşları uğruna kendi bulundukları cemiyeti feda mı ediyorlar

Yoksa düşünmek dahi istemiyorum basbayağı başka cemiyetin hesabına mı çalışıyorlar

Bizim yöneticiler ve çok büyük liseli kesim hep beyaz yakalı para vermekten ziyade almayı seviyorlar

Bu sene için radikal kararlar aldım.

1- Totemi ve fanatikliği bırakıyorum. Hobi niyetine Galatasarayi takip edeceğim.
2- Sigarayı bırakıyorum
3-PS platin kupa hastalığını bırakıyorum
4-Evham ve olumsuzluğu bırakıyorum. En büyük Pollyanna benim artık kolum kopsa hehehe 1 tane daha var dicem
Nasıl yapıyorsun kardeşim bize de öğret

Nevzat vilereal macina 2 oyuncu yetişecek diyordu

diyebilir miyiz üstat

Orwell 1984'ünde bir totoloji yapar ve 'İktidar olmanın amacı yalnız iktidar olmaktır' der, yani iktidar olmanın tek başına yeterli olduğu başkaca bir motiv ve amaç gütmediğini gütme gereği de duymadığını söyler, iktidar olmayı amacı kendinde bir eylem olarak değerlendirir, aklıma onu getirdin sato pardon aşil renktaş :hat:

Geri
Üst Alt