Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
eylülden önce transfer yapmicakları belli oldu gibi. hain dursun kendi ağzıyla da söylemişti ztn

son gün çalhanoğlu, ligue 2'den bi forvet fln alırlar heralde

ilk seçimde dursuna fitil takıp ateşlemek gerekior

Bu yönetim kulübün sırtında kambur gibi duruyor. Bunlar zengin olacak itibar sahibi olacak diye sırtımızda taşımaya gerek yok.

Belli ki kulübü değil kendilerini düşünüyorlar. Bir an önce gitmeleri lazım yoksa kulüp çok zarar görecek.

Dünyadaki en keyifli iş Galatasaray kulubünde scout ekibinde bulunmak olurdu.. imrenmemek elde değil. Çok büyük işler başarıyorlar bir de. Olmasalar ne yapardık bilmiyorum.. iyi ki böyle bir ekibe sahibiz. 🥰 Her bölgeye 10 farklı oyuncu izlenmiş ve önerilmiştir.

Gsye zarar veren sömüren ne kadar adam varsa yüceltip hatta koltuk verip iş yapan tek adamı yollamak için ne olmak lazım¿

Yan komşum saldı zehiri... giymişsin Galatasaray formasını ama bu sene transfer yapmadınız şampiyon olamazsınız dedi... Ben de bu sene farklı nir chellange deniyoruz para harcamadan şampiyon olacağız dedim... ama kendim inandım mı? 😞 herkes Trabzon diyor bjk diyor başka nirşey demiyor...

Lan oğlum yapın şu transferleri... tutmasa bile korku salmak lazım... isimleri duydular mı korkmalılar...

Villa macinda taraftar ciddi tepki vermezse bosuna transfer hayal etmesin. UA da en son macta adam akilli tepki vermedi

Yan komşum saldı zehiri... giymişsin Galatasaray formasını ama bu sene transfer yapmadınız şampiyon olamazsınız dedi... Ben de bu sene farklı nir chellange deniyoruz para harcamadan şampiyon olacağız dedim... ama kendim inandım mı? 😞 herkes Trabzon diyor bjk diyor başka nirşey demiyor...

Lan oğlum yapın şu transferleri... tutmasa bile korku salmak lazım... isimleri duydular mı korkmalılar...
Abicim 1 sene kendimizi nadasa bırakıyoruz. Bu sene size sans verdik diyecektin

eren derdiyok porto maçı performansı gibi nöbet

Geri
Üst Alt