Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Loae geldi miİş toplantım var bittikten sonra birkaç kelam edeceğim sevgili arkadaşlar
Bu saatte yapılan iş toplantısı da ne bileyimİş toplantım var bittikten sonra birkaç kelam edeceğim sevgili arkadaşlar
ne işi be dandik bi ingiliz kulübünü üst lige çıkarmaya çalışıyorsunİş toplantım var bittikten sonra birkaç kelam edeceğim sevgili arkadaşlar
Uçuş hazırlıkları başladı kontrol edinAbi Loae geldi mi
10 diyorlardiAynı anda her mevkiiden 3 oyuncu ile görüşüyoruz diyorlardı.. Hani nerede???
Ben düşürdüm işte ha 3 ha 10 ikisi de yalan işte...10 diyorlardi
Basel u18'de görev yapıyormuş oradan gelmiş.bu alt yapıdan medet umuyoruz pedagog eğitimi almış mı? özgüveni dip yapmış gencolar fbye kaçar yine.
Abi birde Can Uzun Mora Ali onlarda durum neUçuş hazırlıkları başladı kontrol edin
Hepsiyle ilgili açıklama yapacağım 10 layk atınAbi birde Can Uzun Mora Ali onlarda durum ne
Üst düzey falan değil.Paixao'da gayet üst düzey oyuncu.
Angy yi like olarak kabul eder misin?Hepsiyle ilgili açıklama yapacağım 10 layk atın
Kahvekonyaka karşı yeniraki Aybars haHepsiyle ilgili açıklama yapacağım 10 layk atın