Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Lookman planı yok. Doğru değil. Leao da süreç devam ediyor orta yolu bulmak adına.
"Büyük bir aksilik olmazsa ikisi de artık Galatasaray'ın oyuncularıdır."

"Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. "

Siz yazmış idiniz bu mesajları, şimdi orta yolu bulmaya devam mı ediyorlar. Kaynağınızı sorgulamanızı önermek haddime değil ama çelişki pek güvenilir değildir.

Frankfurt bu paraya Can'ın kramponunu vermez 35+5 olsa anlarım ama şu şartlara ben bile kabul etmem.

Dogruysa ordan bir suru iser yarar topcu cikar. Alin size firsat firsat diyordunuz. Ama o kelime de bahane, transfersizlik ṣahane

Herhalde 30 milyon kredi çekebildik

Herkese 30 milyon teklif ediyoruz

Bazen 2 +28 şeklinde de teklif ettiğimiz oluyor mesela

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok şey istemiyoruz

Gemini_Generated_Image_nmehdknmehdknmeh.webp

Bu yönetimi böyle yaka paça rezil halde tarihi bir şekilde yollayabileceksek 1 sene şampiyon olmamayı tercih ederim.

Takımı sahada savunmazlar, transfer yapmazlar, en iyi oyuncularını satıp yerini doldurmazlar.

Futbol dediğin şeyden keyif alırsın her sene aynı haltı yiyorlar iletişim desen sıfır hep bir beklentiye sokup ardından yıkım yaratıyorlar.

"Büyük bir aksilik olmazsa ikisi de artık Galatasaray'ın oyuncularıdır."

"Leao için uçuş hazırlıkları başladı, transferin son noktasına gelindiğine inanılıyor. "

Siz yazmış idiniz bu mesajları, şimdi orta yolu bulmaya devam mı ediyorlar. Kaynağınızı sorgulamanızı önermek haddime değil ama çelişki pek güvenilir değildir.
İşte süper star geldi. Vur masaya. Transferi kapattık dedin ve hiç transfer olmadı. :asd:
Excited Bill Murray GIF by MOODMAN

Bu yönetimi böyle yaka paça rezil halde tarihi bir şekilde yollayabileceksek 1 sene şampiyon olmamayı tercih ederim.

Takımı sahada savunmazlar, transfer yapmazlar, en iyi oyuncularını satıp yerini doldurmazlar.
bu yönetim gidip başka yönetimle uefa avrupa ligini kovalamalıyız eğer kötü gidersek

Taraftar için sezonu bitirdiklerine göre başkan ve yönetim için de yol ayrımı yakın olmalı. Sezon başlamadan milyonlarca insanın hevesi, arzusu kaçtı bundan sonrasını sebep olanlar düşünmeli.

Frankfurt bu paraya Can'ın kramponunu vermez 35+5 olsa anlarım ama şu şartlara ben bile kabul etmem.

Anladığım 50-60 ne ise siz bunda indirime gidin öyle pazarlıklara başlayalım denmiş bu mesaja göre. En başından diyorum Can'ı alamayız Frankfurt 50'den aşağı inmez diye.

Geri
Üst Alt