Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bu yönetimin pazarlığa girip de indirim elde ettiği bir transfer oldu mu? Erden Timur sonrasından bahsediyorum tabii.

Hatta el arttırıyorum, bu yönetimin pazarlık sonucu istediği şekilde ödeme dönemi, taksit sayısı gibi konularda lehimize olacak şekilde bir transferi sonlandırabildiği oldu mu?

Frankfurt‘u da kendileri gibi is bilmez zannetti bunlar galiba

Adamlar Can‘i 2 sene icinde 60 milyona okuturlar bir yere bakin görün

Bunların hiç bir şey yapacağı yok. :D Osimhen'e iyi bir teklif varsa yolunu açsınlar. Sözlerimizi tutamadık, sana sunduğumuz projeyi devam ettiremiyoruz desinler. Arınma senesi olsun yani.
4. şampiyonluk sonrasına rastlaması çok manidar ama.. yazık yani. Sanki bile isteye..

Bu yönetimin pazarlığa girip de indirim elde ettiği bir transfer oldu mu? Erden Timur sonrasından bahsediyorum tabii.

Hatta el arttırıyorum, bu yönetimin pazarlık sonucu istediği şekilde ödeme dönemi, taksit sayısı gibi konularda lehimize olacak şekilde bir transferi sonlandırabildiği oldu mu?
Yok!

60a karsilik 25+5 normal mi?

Bize baris icin 15+5 teklif etseler karsi tarafi ciddiye alirmiyiz?

Ha ben 35+5den fazlasi zarar diyorum bu arada
Burada pazarlığa açık olup olmama sanırım mesele. Samiyen'in mesaja göre siz 50'den aşağı inmeyecekseniz yeni teklife gerek yok gibi anladım ben. Pazarlığa açıksanız o zaman yeni teklifi yapalım gibi. Mesela Everton geldi diyorlardı biz 50 demişiz adamların teklifi kabul etmedik onlarda yeni teklif vermedi gibi bir durum gibi düşünüyorum. Ha bu şu an değil en azından 2-3 hafta önce söylenmeliydi zaten.

60 m euro istenilen yerde 25 m euro pazarlığa giriyorsan geçen sen Osimhen'e 40 m euro teklif ederken 80 m euro'yu paşalar gibi verdiğin gibi verirsin.

Pazarlık isteyen gerçekçi rakamla başlar rakibi aşağılayarak başlanmaz.

35 m euro + 5 m euro teklif edersin 45'e kadar çıkarsın olur olmaz bilinmez ya da çıkmazsın vazgeçersin ama 25 m euro resmen küfür olur.
Tamamda adam 25ten fazla etmezki daha milli takımda maçı yok keremi kesememiş , Bundesliga gol kralı mı olmuşta 40,50 veriyosun

48saat gecti ne leao var ortada ne de can

Ama suc sende degil sana inanmak isteyen gscde
Kimsenin savunuculuğunu yapmak istemem ama tutarlı, kararlı ve transfer için samimiyetle çabalayan bir yönetim olmadığı için duyumculara da bir şey diyemiyorum şahsen reis. Yönetim adı altında çok başlı bu yapının hiç kimseyi patlatmama şansı yok zaten, tier-1 olarak görülen Sami Yen ve Tolgahan'ın bile askıda kalan duyumları oldu.

48saat gecti ne leao var ortada ne de can

Ama suc sende degil sana inanmak isteyen gscde
Hocam bendeki bilgi 48 saat içerisinde getirilmek için hazırlık yapılması. 48 saat içerisinde tamamlanacağını düşünüyorlar leao konusunda.

Can konusunda sabah yazmıştım samiyen doğrulamış şimdi. Frankfurt en son 45 de aşağıya inmiyor. Senin de dediğin gibi olay vakit kaybına gidiyor çünkü en iyi yüksek satış yapan kulüplerden biri.

Israrla alternatifsiz ilerlemenin sonuçlarını görüyoruz sadece.

Geri
Üst Alt