Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Debrun sut çekmeye çalışınca sakatlaniyor.

Rts frankfurt kimi kaziklamadan topcu satmis? Boṣuna kurek cekmekten baska yaptiklari yok

Yav bunlar degilmiyidi 1 ay önce 30m istenen singoyu 1 ay sonra 30+5 alanlar

Paran varsa uzatmadan cikacagin son teklifi ver örnek 35+5 mi? Sonra da de 2 gun sure var vermezseniz alterntiflere gidecez de ve git alternatifi AL

Enfes oyuncu alalım derim

Ben de şöyle bir şey buldum;

Ee yönetimin kadromuz ligin en iyisi, acele etmemize gerek yok söylemi gercek o vakit ne diye yangin yapiliyor?

Her gecen gün böyle devam ettigi sürece kendi ellerimizle 5. sampiyonlugu kaptiracagiz gibi. 4 sene üst üste sampiyon ol ve su gecirilen transfer sürecine bak...

hmm demek ki Veiga ve Bilal gibi ust duzey U23 isimler kovalandigi icin transfer bu kadar gecikti neyse ya tamam o zaman

ulan o degil de 2 aydir gundemde Can Uzun var
hani 2 aydir menajeri geliyor gidiyor kulubuyle gorusuluyor sozlu teklifler iletiliyor biz cok istiyoruz hoca cok istiyor kesin alacagiz fln
gidim gidim arttiriyoruz 2 aydir teklifi inat kirmaya calisiyoruz. geldigimiz nokta sozlu 20+5m bonservis mi

Frankfurt bizi tum kanallardan bloklamadiysa evliyaymis vallahi derim

Noa Lang'a 6m maas falan verirler onun kacari yok, bi de bonusu falan olur
o yuzden bari bonservisi 15+5 falan olsa keske

30m bonservis 7-8m maas verip Lang almanin da pek bi anlami yok cunku dogrusu

CL de ṣundan geliyor
images-23.webp

Öyle böyle rezil olmayacagiz clde. Ee bunun da lige elbette bir yansimasi olacak

Okan gururlu bir iṣ yapsa da istediklerim yapilmadigi icin istifa ediyorum dese

Ama yok beyimiz hala yönetimi aklama peṣinde

Veiga ismi geçen u23 stoperler arasında uzak ara en iyisi ama gelmez boşuna ümitlenmeyin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Space de denilene göre GS yönetimi kendini abartılı şekilde eleştiren hesapları şikayet edecekmiş

Bı bu kalmıştı kendi taraftarini da ver savcılığa

Geri
Üst Alt