Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Sırf Dursun Özbeğe koz vermemek için yarınki maçta en ufak bi tepki olmasın istiyorum. Panik transferleri sonrasında suçu yine taraftara atacaklar,

Bu Lang'ın iyi performansı teknik ekip ve belli futbolculara sağlam batmış ki adama doğru düzgün teklif yapmayıp devamında limit deyip üstünü kapatıp geçtiler.. Lang'ın içerdeki Juventus , Liverpool maçları ve ligin son haftalarındaki o performansı olmasaydı görürdüm seni Okan efendi..

Yönetiminden teknik ekibine herkes gitmeli.. Güya bunun teknik ekibine yabancı birileri gelecekti.. Bir iki haber saldılar yalandan sonra üstünü kapadılar.. Başkanından hocasına sinsi adamlar bunlar.. Umarım biri gelir kurtarır bizi bunlardan.

Son düzenleme:
Duyumcular da nasibini aliyor. Ama hala hain dursun basimizda. Baṣ hain gitmedikce böyle devam ederiz

Şu an De Bruyne almak gerizekalılık... Yabancı sınırı olmasa ve bedavaya gelse bir denersin belki de... 1 kontenjanı tribünde oturacak adama servet ödeyerek harcamak istemiyorsan KDB listenin son sırasında bile yer alamaz... İlkay var bu arada zaten onun bacakları biraz daha sağlam ama 2 kat ağır versiyonu... Öz KDB'miz Demirbay'ı geri getirmek 10 kat falan daha mantıklı... Yerli olduğu için bir x10 kat daha toplamda 100 kat daha mantıklı...

Lang GS seviyesinde topçu falan değil... Maks 2 maçta falan iyi oynamıştır geçen sezon bizde... İyi oynamak da işte skor katkısı yaptı diye işte kağıt üstünde iyi... Yoksa Juve maçında bile top mop oynamadı aslında... Berat Luş'tan biraz özgüven ve tecrübe dışında aman aman farkı yok...

Veiga işi ne alaka zaten stopere öyle bir para harcamayacağımız çok belli değil mi? Geçen seneki Porto kalecisinden farksız muhabbet... Sırf Villareal ile maç var diye millet inanır diye ya muhabirler üfürdü, ya da yöneticiler Villareal ile görüşüleceğine inanılır diye servis etti...

KDB falan gelmez o imkansız Okan hoca istemez ortalık ksrışır gelirse leaoya gömeriz parayı bide 10 numara 2 transferle dönem kapanır duyymcu falan hikaye kimsenin bir halt bildiği yok

hissediyorum bu gece bi tik tik olacak

Bu gidisle bir süre daha son 10 numaramiz olacak olan mertens

Geri
Üst Alt