Mustafa Yiğit
Yeni Üye
- 5 Ağustos 2026
- 50
- 242
- 33
Musiala ile birlikte ismi saklanan 4 isim demiştim. Musiala dışındaki isimlerden biri bu.Fransa dedikleri oyuncu Harsldsson bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musiala ile birlikte ismi saklanan 4 isim demiştim. Musiala dışındaki isimlerden biri bu.Fransa dedikleri oyuncu Harsldsson bu arada.
Superiz iste. Nerdeyse transfere gerek yok. Yedeklere 3-4 topcu yeterSorun zaten Barış ya da Sara değil kiBu mu şu an problem
boey ve icardi dönebilir gibi geliyor banada böylece lang,icardi ve boey ile kaparız transferiLang donuyorsa Icardi, Boey hatta Asprilla da gelsin
Hayaller hayatlar...
Böyle devam etsin yönetim
Kabus gibi ustad.. ama dusunmeye basladiysak bence olursa sasirmamak lazimboey ve icardi dönebilir gibi geliyor banada böylece lang,icardi ve boey ile kaparız transferi![]()
![]()
Sergen hepsinden daha güvenilir yemin ederim duyumcu falan hepsi hikayeTolgahan yeter. Tüm duyumcular sallıyorsa bile en yakın sallayan o.
Ben şahsen Sergen'in tarotlarini bekleyeceğim.
8 12 Ağustos arası demişti.
İhtiyaç olursa (ki olacak) 6 no da oynayabilirVeiga ismi geçen u23 stoperler arasında uzak ara en iyisi ama gelmez boşuna ümitlenmeyin.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi