Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Dursun piyasada 50-100m Euro değerinde oyuncuları filtreletmiş her birine 5m Euro kiralama + 30-40m opsiyon teklif ediyor

Yalında Avrupa kulüplerinin çoğundan blacklist yersek şaşırmam. Umarım bu teklifleri yapanları da ya ifşa eder yada kamera karşısında dövüp rezil ederler

Ulan Facebook marketplace ölücüleri gibi herşeye yarı fiyatını teklif ediyor herifler
DonanımHaber ölücüleri gibi hareket ediyoruz

E9E429D5-176D-429E-98A7-551080DD2A9E.webp

Bunlar işi iyice hainliğe döküyorlar. Rakiplerle aramızda inanılmaz bir makas vardı bence artık hiçbir şey yok. Leaoya giderken, Bilal’e giderken ya da veigaya giderken hangi beklentilerle gidiyorlar. İki dk eski transfer haberlerine bile bakarak ya biz bu bütçeye çıkarız ya da çıkamayız dersin. Dünya kupasından önce Can muhabbeti başladı pahalı dendi hala yok fiyat düşülür mü diye uğraşıyorlar 2 ay oldu kardeşim 2 ay. Adamlar veigayı 30a almış adam taş gibi oynamış şampiyonlar ligine gidecekler mesela hangi beklenti ile gidiyorlar. Futbolun içinde 1 dk geçirmeden en az 45 diyeceklerini biliyorum ben yani bu adamlar bunu bilmiyor mu? Bunun adı düpedüz hainlik başka bir şey değil

Maçtan sonra yönetim ve teknik direktörümüzden ‘taraftarımıza hak veriyoruz ama sabretsinler paramız çok en iyisi için çalışıyoruz eksiklerimizin farkındayız, derslerimizi aldık ve başkanım uçuyor kaçıyor ilgilendiğimiz yıldızlar hem beni hem hocamı hem de başkanımı azdırıyor’ açıklamaları gelir mi bugünde

Gık cıkarmayan OB dahil başkan ve tüm yönetim haindir gözümde. Hepsine bela okuyorum. Galatasaray'ın sezonu satılmıştır, bunun adı da alçaklıktır. Alçak adamlar.

Gidin şu martinelliyi bitirin allahım deliricem milanda it gibi kalsın ortada martinelli Batrakov bitirin yeter

Geri
Üst Alt